Tifa Kimiko

Go down

Tifa Kimiko

Indlæg  Admin on Søn maj 16, 2010 8:17 pm


Fulde navn: Tifa Kimiko. Hendes nærmeste kalder hende Kimi. Alle andre kalder hende Tifa eller Kimiko.
Alder: 17 år
Køn: Pige
Højde: 1.79
Kropsbygning: Muskuløs, men ikke de der mande muskler, men smukke pige muskler. Hendes hofter er ikke bemærkes værdig, men det er hendes bryst. Hun har en smuk kavalergang og bruger en stor c-skål.
Klasse: 2.A
Familie status: Tifa har begge sine forældre og en mindre søster som stadig går i Junior High. Hendes mor er amerikansk.
Bopæl: Tifa bor alene i en lejlighed som hendes forældre betaler for. Hendes forældre rejser meget sammen med Tifas lille søster, men Tifa er blevet træt af at rejse, og bed hendes forældre om at komme på en normal high school. Derfor bor Tifa nu alene.
Status: Tifa er single.
Seksuel interesse: Tifa ved ikke helt hvad hun er. Hun har intet i mod at være tæt på andre piger, men hun tænder nu på drenge.
Job: Tifa er lige begyndte at arbejde på en cafe for ikke at opholde sig så meget hjemme.
Personlighed: Tifa har aldrig haft nære venner før da hun altid har rejste så meget, så hun kan godt være svær at komme ind på. Men ud af til virker hun grinende, venlig og dejlig at være sammen med. Folk har det med at stime om hende på grund af hendes udseende, især drengene. Hun har mest lyst til at stikke dem nogen flade, men hun har ikke gjort det, endnu. Men selvom alle stime om hende i skole timerne, invitere hun aldrig nogen med hjem, og hvis de spørg siger hun nej og finder på undskyldninger.
Historie: Tifas forældre mødes i Japan. Tifas mor var for Amerika og var i Japan for at studere, og på Uni mødte hun så Tifas far. Tifas forældre siger selv at det var kærlighed ved første blik, men at de bare ikke vidste det før flere måneder senere. Tifas far siger altid der ikke er noget der hedder at man pludselig forelsker sig i nogen, man forelsker sig i det øjeblik man ser den, det er bare ikke altid man lige ved det til at starte med.
Skoleuniform: Der er ikke noget specielt at bemærke ved Tifas uniform. Hun er bare glad for at have en, har hun ikke haft før. Tifas forældre blev gift og bosatte sig i en periode i Japan, og fik Tifa. Derefter begyndte de at rejse meget, på grund af forældrenes arbejde. Tifas søster blev født flere år efter. Tifa sagde aldrig noget til at de rejste så meget, men til sidst kunne hun ikke klare mere og bad sine forældre om at gå i normal skole i Japan. Hendes forældre var først betænksomme, men gav Tifa lov fordi hun var så moden, og aldrig før i sit liv have bedt om noget og ønsket noget så meget før.
Kropsudsmykning: Tifa har en lille tatovering ved hendes venstre skulder der forstiller yin og yang.
Ryger: Tifa ryger kun til fester.
Andet:
Klubber: Tifa er lige startet i Fotoklubben. Hun holder af at finde ting hun kan tage billeder af.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum