Ami Natsumi

Go down

Ami Natsumi

Indlæg  Admin on Søn maj 09, 2010 4:18 pm


Fulde navn: Ami Natsumi
Alder: 15 år.
Køn: Pige
Højde: 1.68
Kropsbygning: Tynd, har en lille kropsbygning og små knogler. Hendes bryster har normal størrelse, selvom det har det med at se store ud, når hendes øverste knap i uniformen er knappet op. Der ud over går hun tit i trøjer som får den til at virke større.
Klasse: 1 B.
Familie status: Hendes mor er død, så hun lever sammen med sin far, stedmor og stedbror. Hun har ingen blotbeslæget søskende.
Bopæl: Hun bor hjemme ved sine far, sin stedmor og stedbror.
Status: Hun er singel. Men hun flirter lidt rundt med en fyr fra 2.C
Seksuel interesse: Hetro (Tænder kun på drenge)
Job: Hun har intet job.
Personlighed: Ami er sød, grinende og elsker at møde nye mennesker. Hun gør hvad hun kan i skolen, men ligger alligevel på mellem niveau. Hun er god atletisk selvom hun er meget spinkel.
Historie: Amis mor begik selvom da Ami var 4 år gamle. Amis mor havde været gange været på hospitalet pågrund af psykiske lidser, altså hun var psykisk syg. Ami havde aldrig lært sin mor at kende, da hun var blevet syg lige efter at Ami blev født. Det var Ami som fandt sin mor hængende fra loftet i køknet. Ami havde ikke grædt eller skreget, enten fordi hun simple hen var chok, eller at hun allerede vidste at det ville ske en dag.
Den dag Amis mor blev begravet havde hendes far taget hende i sine arme og sagt at det ikke havde noget med hende at gøre, at det ikke var hendes skyld. Ami havde ikke tænkt i de baner før hendes far sagde det, og hun lagde mærke til hvad de andre vokse talte om. Hendes mor var blevet syg den selv samme dag hun var blevet født. Ami gjorde alt for at holde sin far glad, nu hvor det var hendes skyld at hans kone var taget fra ham. Ami nød at der ikke længe var en tredje person til at ødelægge alt det dejlige det havde sammen. Ami vidste det var forkert at tænke sådan, og hun viste en masse respekt for sin afdøde mor, men hun nød virkelig, at det kun var hende og hendes far. Da Ami var 6 fandt hendes far sig en ny kone. Ami var rassende, ingen kvinde skulle komme ind i deres liv og ødelægge det hele, men hun sagde intet, for hendes far virkede så glad. Det værste var dog, at kvinde havde en søn fra tidligere forhold, som var ældre end Ami. Selvom deres forældre blev gift, fik de ikke samme efternavn. Fædre ville altid ønske sig sønner. Ami gjorde alt for at tiltrække sin fars opmærksomhed, men hun følte ikke hun fik så meget som før. Ami fandt sig i den situation hun var i, men kun lige. Hun var sammen med sin bror når hun skulle, men hellere ikke mere. Selvom årene gik, følte hun stadig at hendes stedmor og bror havde taget hendes plads i sin far hjerte. Ami har det med at drille sin bror, men ikke på en sjov måde, hun gør alt for at tirre ham. Hun klæde om med åben dør, går ud fra badeværelset kun iført håndklæde, alt hvad hun kan finde på.
Skoleuniform: Hendes skoleuniform er som den skal være. Nogen gange har hun det med at løsne slipset og åbne den øverste knap.
Kropsudsmykning: Hun har ingen tatoveringer eller priciner, ud over huller i ørerne. Men hun kunne godt tænke sig det, både en tatovering ved hoften og en pricin i navlen, hun må bare ikke for sin far.
Ryger: Hun er ikke ryger, og hun kunne aldrig finde på det.
Andet:
Klubber: Løbe klubben
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum