Youta "Takumi" Kano

Go down

Youta "Takumi" Kano

Indlæg  Admin on Fre jun 01, 2018 10:50 pmFulde navn: Youta “Takumi” Kano. Han bruger Takumi til sit arbejde, da det kan skrives som Skillfull, men også som open/support.
Youta (You - light, sun, male. Ta - thick, big) Takumi (巧 - skillfull. taku - expand, open, support.)

Alder: 20 år

Køn:Mand

Højde: 178 cm

Kropsbygning: Youta har en slank krop, med lange smidige muskler. Han træner sine arme, men er meget almindelig af bygning.

Klasse/Skole: Han går på universitet, og er meget seriøs omkring det. Han er ved at uddanne sig som læge.

Familie status: Youta ser ikke sine forældre. Hans far opdagede hans præferencer for partnere og smed ham ud. Men da Youta altid har klaret sig godt i skolen, og fortalte sine fremtidsplaner, gik hans far med til at betale for hans studier. Youta har en mistanke om det er hans mors skyld, men hun tør ikke tale med ham, så han taler ikke med nogen af dem. Han har en yngre bror, som er ved at afslutte high school.

Bopæl: Han bor i en lejlighed for sig selv. Hans forældre betaler for den.

Status: Singel. Han har simpelhen ikke tid til et fast parforhold. Han har flere sex-partnere, men begynder de at blive for klingende, smider han dem væk.

Seksuel interesse: Homoseksuel.

Job: Arbejder som vært. Regler er at han kun må tilbyde sit selvskab, noget med at beskytte dem. Men hvis Youta ser muligheden for ekstra penge, ekstra sjov, mødes ham med sine mandlige kunder uden for arbejde.

Personlighed: I skole er han meget seriøs, han har et fast mål og intet kan slå ham ud. Men når han har fri, slår han sig løs. Han elsker at være sammen med andre, han elsker sex. Men han bliver hurtigt træt af en fast partner, så han hopper meget rundt. Men selvom han har haft mange partner, bruger han altid beskyttelse.
Han er glad for bondage. Han har to former for bondage han udfører, den ene som bliver rent til sex, hvor han selv nyder at blive spændt fast eller binde sin partner fast. Den anden er mere psykologisk. Han hjælper andre med at forstå hvad de ønsker. Det tænder ham, men han overtræder aldrig de grænser han laver med personen. Han laver faste regler med sin partner, det er vigtigt for ham, at de forstår de har kontrol over hele scenen, han er der blot for at følge deres drifter frem. Han slår fast for starten, at ingen følelser er involveret.

Historie: Youta har altid haft en klar ide om hvad han kan li og ikke kan li. Hvad han vil have og hvad han ikke har lyst til. Penge har aldrig været et problem for ham, og det var sjældnet han ikke fik hvad han pegede på. Hans far opdagede han var homoseksuel efter high school og smed ham ud af huset. Youta var allerede indskrevet på universitet, så Youta fik overtalt sin far til at betale for skolegang. Andet bad han egentlig ikke om, klar til at arbejde for sin fremtid. Men hans far betaler for hans lejlighed, og penge til mad.

Skoleuniform: Han går gerne i sort tøj, som sidder løst på hans krop. Grunden er simpelhen at det eneste tidspunkt han vil føle sig spændt fast, er når han er bundet fast. Samtidig, er det mere behageligt at have løsere tøj på, hvis han skulle have gået skade efter en vild nat.

Kropsudsmykning: Han har flere hullerne i ørerne og et hul i læben. Nogle gange går han med en piercing, som har en kæde fra hans venstre ører til hans læbe. Han har ingen tatoveringen.

Ryger: Hvis nogen tilbyder ham en cigaret, siger han ikke nej, men han opsøger det ikke selv.

Andet: Han farver sit hår, han almindelig hårfarve er sort. Youta har altid reb i sin taske, for man ved aldrig hvornår muligheden byder sig.

Klubber: Ingen klubber.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum