Så er det nu2

Go down

Så er det nu2

Indlæg  Admin on Ons dec 07, 2016 10:44 am

Tifa smilte til Yuu. ”Tak.” sagde hun og gav ham et kys. Det var dejligt at få fortalt Yuu om sine tanker om fremtiden. Det var noget hun skulle vende sig til, at hun rent faktisk havde en hun kunne dele sine bekymringer med nu. Ugen gik, og Tifa talte i telefon med sine forældre. Der var stadig tid til at Yuki blev et år, men med Tifas forældre, var det svært at planlægge noget. Til sidste blev de enige om at Tifas familie ville komme og blive hos dem i en uge. Tifa var spændt og nervøs. Hendes forældre havde ikke set Yuki længe, og hun savnede dem også selv, da hele flytningen havde været meget stressende, og at det i sidste ende bare havde været Tifas forældre som havde fået sendt hendes ting over. Men Tifa var nervøs for at hele familien skulle mødes nu. Tifa havde aldrig præsentere Yuu ordenligt for hendes forældre, og de havde aldrig mødt Yuus mor. I ugen undersøgte Tifa også forskellige skole muligheder for hende selv, og efter dagpleje til Yuki. Tifa havde ingen veninder her, som selv havde børn, så kontakte med andre børn havde været ikke eksisterende hos Yuki. Tifa skammede sig lidt over at hun ikke havde gjort mere for at Yuki kunne møde andre børn, men der var sket så meget.
Hver nat som Tifa i samme seng som Yuu. Yuki vågnede stadig op midt på natten, hver nat, men var altid nem til at få til at sove igen. Tifa lage ikke op til noget med Yuu. Hun var stadig usikker på sin krop, så hun gik nødigt nøgen omkring ham. Det eneste tidspunkt hun ikke var flov over sin krop, var når hun gik i bad med Yuki.
Tifa lavede mad til Yuu hver aften, og hvis han var hjemme til middag. Tifa begyndte også at snakke mere med Yuu mor, som hjalp med at underholde Yuki, når hun havde energi til det. I de tidsrum når Yuus mor virkede til at have det rigtig godt, tog Tifa ud og løbe. Altid kun korte turer, da hun ikke ville overbelaste Yuus mor.
"Jeg tænkte på at invitere Haru til Yukis fødselsdag" sagde Tifa en aften mens de spiste aftensmad. Det var ikke for at spøger Yuu om lov, men for at fortælle ham hvad hun havde tænkt sig, og hører hvad han mente omkring det.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum