Nathan Taro Kashiwaba Harrison

Go down

Nathan Taro Kashiwaba Harrison

Indlæg  Admin on Ons mar 13, 2013 6:35 pmFulde navn: Nathan Taro Kashiwaba Harrison. Hans mor gav ham kun navne Taro Kashiwaba, men han tog siden hen navne Nathan Harrison til sig. Så i Japan kalder han sig Taro Kashiwaba, og i Amerika Nathan Harrison.

Alder: 34 år

Køn: Mand

Højde: 1.91 cm

Kropsbygning: Taro er høj og muskelløs. Selvom der kan gå lang tid i mellem hans træning, prøver han så vidt muligt at træne stort set hver dag, da han ved hvor vigtigt en god fysisk form er, når man er i en stresset periode, og kan blive tvunget til at leve på usundt mad.

Familie status: Taro har sin far som bor i Amerika, hvor han er gift en kvinde og har 2 børn, en dreng og en pige, med, og Taros mor som bor i Japan og har et barn, en pige, med en anden mand. Taro har et godt forhold til sine yngre søskende, selvom de kun er halvsøskende, og der er 10 års forskel mellem ham og hans ældste lillesøster på hans mors side. Hans bror er han 12 år ældre end og hans yngste søster 15 år.  

Bopæl: Taro bor i en lille lejlighed for sig selv, da han kun er der for at sove.

Status: Taro er single, da han nærmest er gift med sit arbejde, og har rejste meget i mellem Amerika og Japan for arbejdet.

Seksuel interesse: Taro er heteroseksuel.

Job: Manager, lige nu for Haruhi Tsubaki

Personlighed: Taro er en meget smilende person, som elsker sit arbejde, og går meget op i det, han er også en af de bedste inde for sit fag. Han er blevet skuffet før, når han klienter er begyndte at få stjernenykker, så har han sagt fra, og fundet en ny klient. Taro kan li at have det sjovt, men kan blive dybt alvorlig, når der er ting der skal ordnes, og han acceptere ikke en halv færdig, eller halvt hjerte indsats, han forventer at alle gå lige så meget op i det som han gør. Han går op i at passe på sine klienter, især de yngre, der er langt fra deres familie. Han går op i at lave god og nærende mad så snart der er mulighed og tid til det.

Historie: Taros forældre var aldrig gift, men havde et godt forhold til hinanden, ingen af dem kunne dog forstille sig at flytte fra deres hjemland. Derfor endte Taro med at vokse de første år op med sin mor alene, til hun senere fandt en mand hun giftede og fik endnu et barn. Da Taro var 10 år, flyttede han over til sin far, og fandt hurtigt ud af, at et navn som Taro Kashiwaba var et mærkeligt navn, så han tog sin fars efternavn, og navnet Nathan. Siden han har han bare kaldt sig Nathan i Amerika, og Taro i Japan. Taro blev drillet i Japan for sit blonde hår, men han lod det aldrig gå sig på, og folk stoppede hurtigt med at drille ham, og falde for hans personlighed i stedet for. I Amerika faldt de hurtigt for ham, selvom han i første omgang havde svært ved at tale Amerikansk. Han boede hos sin far i 5 år, til han rejste hjem til sin mor igen, og tog resten af high school, før han rejste tilbage og tog college i Amerika, og begyndte sin karriere som manager for musikere.

Tøjstil: Taro går altid med skjorte og et løst slips, som han hurtigt kan stramme, hvis det er vigtige møder, selvom alle nu acceptere hans afslappet facon. Hans lange hår sidder normalt i en hestehale.

Kropsudsmykning: Han har en på sin højre overarm, som er rundt om hele hans biceps.

Ryger: Taro ryger ikke. Har røg i sine yngre dage, men da det begyndte at gå ud over hans fysiske form stoppede han. Han drikker når det er ham påkrævet, og hvis han har tid en aften.

Andet: Taro er god til at lave mad, og ved hvilket mad der er nærende for musikere, som kan havde stresset perioder, hvor de ikke har tid til at spise. Han går op i sit arbejde, men blive ellers meget hurtigt venner med sine klienter, men mister interessen for dem når de får stjernenykker.

avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum