Mari Mamaha

Go down

Mari Mamaha

Indlæg  Pernille on Man okt 29, 2012 9:27 pm


Fulde navn: Mari Mamaha
Alder: 25 år gammel.
Køn: Kvinde.
Højde: 1.70 cm.
Kropsbygning: Mari har lange ben og en slank figur med former, den kommer af alt den træning hun har lavet igennem årene.
Klasse/Skole: Mari går på en skole for scenekunst.
Familie status: Mari har sin far og lillebror, hendes mor døde for 3 år siden.
Bopæl: Mari bor sammen med sin familie i en lille lejlighed.
Status: Hun er single.
Seksuel interesse: Hun er heteroseksuel.
Job: Mari arbejder som servitrice på en diner og arbejder som danseunderviser på en aftenskole, hun arbejder for bedre at kunne betale udgifterne til sin dyre skole og hjælpe til med huslejen derhjemme.
Personlighed: Mari er en sød, glad og udadvendt pige. Hun har ikke noget problem med at sige sin mening eller reagerer hvis hun mener nogen bliver uretfærdigt behandlet. Og hun hjælper gerne andre.
Historie: Mari havde en ganske almindelig opvækst, familien havde aldrig meget, men de havde hinanden og var lykkelige. Mari gik allerede som barn op i dans og deltog i konkurrencer. Hendes far ønskede store ting af Mari og hun kom derfor ud af High School med fantastiske karakterer, men uden at have haft en kæreste, da disse bare var distraktioner. Mari havde sådan set ikke noget i mod sin fars holdning til drenge, hun fokuserede bare på sit eget mål. Maris mor blev gravid, og familien var glade for den lille efternøgler der var i maven på hende. Men under graviditeten opdagede lægerne at Maris mor havde kræft, de anbefalede hende at aborterer barnet. Men Maris mor nægtede, og fødte en lille dreng, Maris lillebror Michi. Omkring 6 måneder efter tabte Maris mor kampen til kræften. Det var hårdt for den lille familie, især for Maris far, en kontorarbejder, der nu var familiens eneste forsørger. Mari overtog meget af ansvaret derhjemme, hun gjorde det med glæde, men hun måtte fortsætte med at fokuserer på sine egne mål.
Skoleuniform: Maris skoleuniform varierer meget, det kan være alt fra et par shorts med en t-shirt til en trikot.
Kropsudsmykning: Mari har kun huller i ørerne.
Ryger: Mari ryger ikke.
Andet: Da Mari er den eneste pige han har, er hendes far meget streng mht. drenge og han insisterer på at Mari går med en overfaldsalarm i sin taske. Mari har ikke fortalt sin far at hun er begyndt at danse i konkurrencer igen fordi hun ved at han ikke vil bryde sig om at hun kommer så tæt på sine mandlige dansepartnere.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum