Naomi Akira Mika

Go down

Naomi Akira Mika

Indlæg  Pernille on Tirs sep 18, 2012 6:15 pm
Fulde navn: Naomi Akira Mika, men han vil helst bare kaldes Akira, da det er det eneste af hans navne der er unisex. Alle de andre er pigenavne.
Alder: 23 år gammel.
Køn: Mand
Højde: 1.90 cm høj.
Kropsbygning: Akira er en høj mand, med en forholdsvis spinkel bygning. Men han træner så han kan klare sig hvis der skulle opstå en slåskamp på arbejdet.
Klasse/Skole: Han er gået ud af High School og har ikke tænkt sig at læse videre.
Familie status: Hans mor er i live et eller andet sted, men han ved ikke hvor og er egentlig også ligeglad.
Bopæl: Han har sjældent en fast bolig og lige nu bor hans hos sin chef, Len, i en lejlighed over et diskotek.
Status: Han er single.
Seksuel interesse: Akira har haft flere forhold til begge køn, men har aldrig haft sex. Han er egentlig ikke særlig interesseret i den slags ting.
Job: Han arbejder som bartender/danser på Len’s diskotek.
Personlighed: Akira har en forholdsvis indelukket personlighed og et koldt ydre. Han bryder sig sjældent om fysisk kontakt med andre. Han har problemer med at sige folk i mod, med mindre det er noget han virkelig ikke vil. Han vil gerne hjælpe folk med deres problemer, men kan ikke rigtig tage kontakt til folk spontant og derfor virker han ofte ligeglad. Hvis man kommer tæt på ham kan han godt smile, lave sjov osv.
Historie: Akiras forældre havde opgivet at få børn da de fik af vide at de ventede en lille pige. Det lykkelige par bestemte sig for et navn med det samme og glædede sig meget til at byde deres barn velkommen ind i verden. Men nogle måneder før Akiras fødsel dør hans far i en arbejdsulykke. Da Akira kom til verden som en dreng valgte den sønderknuste mor at give ham navnet hende og hendes afdøde mand var blevet enige om alligevel. Akiras mor kunne i sin sorg ikke rigtig tage sig af ham, men de kom alligevel begge helskindet igennem de første år af Akiras barndom. I resten af Akiras barndom fik han sjældent vist kærlighed og måtte overtage de huslige pligter så snart han kunne. Akira udviklede sig langsomt, fordi han ikke fik det rigtige at spise, så da han begyndte i skole var han meget lille og underudviklet. De andre børn synes han lignede en pige og at han var mærkelig, fordi han ikke viste nogen følelser og ikke havde lyst til at lege. Derfor blev han udsat for mobning gennem hele sin skoletid. Først fordi drengene synes at Akira måtte være en pige og i de senere skoleår fordi hans feminine træk, pige navn og lange hår måtte gøre ham til en homo. Men Akira lærte hurtigere og hurtigere at lukke mobningen ude og ikke lade sig påvirke. Det var snarere situationen derhjemme der bekymrede ham, han havde nemlig fået en stedfare. Stedfaren drak omtrent lige så meget som hans mor, men i stedet for at drikke sig i gulvet som moren gjorde, blev stedfaren voldlig og ubehageligt påtrængende. Men på skolen begyndte det at gå bedre da Akira kom i en ny klasse på sit sidste år, især pigerne begyndte at finde ham interessant da han over en ferie virkelig havde skudt i vejret og ikke længere virkede så piget. Men Akira turde ikke stole på dem, og blev derfor ikke rigtig venner med nogen af dem. Kort tid efter han var færdig på High School blev situationen på hjemmefronten for meget for Akira, stedfaren kom fuld hjem og ville have sex med Akira, heldigvis var stedfaren for fuld til at gøre noget ved sin lyst og faldt døddrukken i søvn ovenpå en halvnøgen Akira. Han prøvede at fortælle moren hvad der var sket, men hun troede ikke på ham, hun valgte stedfaren over Akira. Akira ville ikke længere være i huset og han løb hjemmefra i en alder af 17 år. Siden har han levet lidt rundt omkring og ikke taget livet for tungt.
Skoleuniform: Akira går som oftest i almindeligt tøj, det han finder behageligt. Hans arbejdsuniform er altid i orden.
Kropsudsmykning: Han har en ørering i højre øre.
Ryger: Han ryger ikke.
Andet: Ikke lige nu Smile
Klubber: Han er ikke med i nogen klubber.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum