Hayato Niuzhuang

Go down

Hayato Niuzhuang

Indlæg  Admin on Søn jul 29, 2012 9:48 pm

Fulde navn: Hayato Niuzhuang. Hayato har skiftet sit efternavn da han tog med sin far. Før hed han Hayato Shanxi, da hans mor og far aldrig var gift.

Alder: 16 år.

Køn: Dreng

Højde: 172. Han var meget høj som barn, men derefter stoppede han næsten med at vokse.

Kropsbygning: Spinkel.

Klasse/Skole: Kommer næsten aldrig i skole, men ellers i 2.C.

Familie status: Hans mor er død. Har en far som arbejder hos en Yakuza, men ser ham næsten aldrig.

Bopæl: Han bor hos ’’familie’’ eller i den lejlighed hans far ejer.

Status: Single

Seksuel interesse: Han er biseksuel. Han ønsker kun at tænde på piger, men er blevet udnyttet af mænd hvor hans krop har reageret.

Job: Han arbejder for familien. Tyveri, våben og stof smugling. Inden for familien er han også en slags tjener, bringer the og den slags.

Personlighed: Han er klodset og usikker på sig selv når det har noget med familien at gøre. Han er bange for stort set dem alle sammen, men god grund. Alle andre som ikke har noget med familien at gøre, er han enten venlig over for, eller meget kold, alt efter situationen. Han stoler ikke på nogen, tror ikke på at nogen vil gøre noget godt for ham, hvis det kommer til at koste dem noget selv.

Historie: Hayatos verden gik i stykker da han var 5 år. Han havde levet alene med sin mor, som han elskede højt, og hun elskede ham. Hun arbejde hårdt for at få deres hverdag til at køre rundt, men hun smilte alligevel altid til ham og fortalte hvor højt hun elskede ham. Det var først da Hayatos far, Katashi, kom ind i billedet af det gik galt. Den første gang Hayato så ham, forlangt han at få Hayato med sig, da det var lige så meget hans barn. Hayatos mor nægtede, da hun ikke ville blande Hayato ind i det liv hans far levede. De råbte af hinanden i flere timer, hvor Katashi til sidst gik. Han kom ikke tilbage igen, og Hayatos mor troede at det bare havde været et impuls at Katashi ville have drengen, så de forsatte deres hverdag som om han aldrig havde været der. Men Katashi kom tilbage, denne gang med tre andre mænd. De begyndte at tæske Hayatos mor. Katashi holdte fast i Hayato, og sagde at hun havde holdt Hayato væk fra ham, at hun var en løgner og en luder, som ikke ville lade Hayato se sin egen far. Hayato blev gearet så meget op af sin far, at han selv begyndte at råbe af sin mor. Til sidst lå hun stille på gulvet og Katashi tog Hayato med sig. Siden har Hayato ikke set sin mor. Han skulle senere finde ud af, at han ville fortryde det valg.
Hayato voksede op som Katashis søn. Katashi var en af Yakuza mest betroede mænd, og en af de mest berygtede, selvom ingen kunne hænge ham op på noget. Hayato blev lært op i hvordan man stjal, og smuglede stoffer rundt. Han levede fint, fordi hans far var Katashi. Den første gang Hayato fortrød at han var taget med sin far, var da han var 10 år. Han skulle første gang med nogle andre drenge og stjæler og lave hærværk på en bygning. De andre var alle mellem 14-17 år. Det gik fint for dem, til de hørte sirener. Alle drenge farede af sted. Hayato som var spinkel af bygning, men højere end andre på hans aldre, fløj efter dem, men kunne alligevel ikke følge med. De andre drenge hjalp hinanden over en høj mur, og den sidste dreng blevet hævet op af en af den andre. Hayato som næsten var henne ved muren, så drengen kigge hen i mod ham, men sprang så ned på den anden side og lod Hayato i stikken. Hayato prøvede at springe op af muren selv, men måtte opgive og prøvede at finde en anden vej. Han blev fanget, og fik tæsk. Det var først da de fik slæbt ham hen i noget lys, at de forstod at de havde med en ung dreng at gøre. De slæbte ham hen på stationen og fik ham til at fortælle hvad han hed og hvem hans forældre var. ”Nå, du er Katashis dreng.” sagde de bare koldt, da Hayato fortalte hans fars navn. Hayato forstod det ikke, men det ville ikke blive sidste gang han hørte den kommentar. Katashi kom og hentede Hayato, men første flere timer efter de havde ringet til ham. Selvom Hayato allerede havde fået tæsk af betjentene, stoppede det ikke hans far for at give ham et lav selv da de kom hjem. ”Du sagde ikke en skid vel? Din dumme unge, hvad i alverden kan jeg bruge dig til hvis du bliver fanget!” sådan råbte hans far af ham. Derefter opgav hans far ham stort set, og Katashi lod familien gøre hvad de ville med Hayato. De begyndte kostet rundt med ham, og give ham de opgaver ingen andre gad lave. Derefter begyndte Hayato ikke at stole på nogen i familien. Men det skulle ikke være sidste gang Hayato blev taget af politiet. Han blev flere gange hentet ind, men Hayato begyndte at lære at skjule sine handlinger som sin far, så de ikke kunne hænge ham op på noget.
En gang Hayato sad på station, i et afhøringens lokale. De havde ladt ham side længe, da der kom en kvinde i uniform ind. Hayato havde ikke set hende før, men hun havde lagt mærke til ham. Hayato var nu fyldt 14 år. Hun stilte en kop the foran ham og en foran sig selv. ”Hayato fortæl nu hvad der er sket. Vi kan ikke hjælpe dig, medmindre du taler til os.” sagde hun blidt. Hayato så væk. Alle betjente sagde det samme: ”Nå, Katashis dreng.” ingen tænkte på, at Hayato havde levet med sin mor de første 5 år af sit liv, de regnede bare med at han var præcis som sin far. ”Ønsker du overhovedet det her liv?” spurgte hun så uventet. Hayato så overrasket på hende. Han ønskede desperat at komme ud af familien, at komme væk fra sin far. ”Lad mig hjælpe dig. Det kan ikke være nemt. Hvis du bare fortæller mig hvad der er sket, hjælper mig til at forstå, så kan jeg hjælpe dig.” sagde hun og lænte sig ind over bordet. Hayato sad stivnet. Ønskede at sige ja, ønskede tage den hånd som blev rakt i mod ham. Han havde lænet sig frem uden at tænkte, og hun rakte en hånd frem for at ligge den på hans arm. ”Du skal ikke røre ved mig!” skreg han og slog ud efter hendes hånd. Han fejl bedømte afstanden og ramte både hendes hånd og koppen med the som væltede ud over hendes hånd. Hun kom med et forskrækket skrig, trak hånden til sig og rejste sig forskrækket. Hayato rejste sig også hurtigt op, og gik hen i mod hende for at hjælpe hende. Men han nåede ikke hen til hende, før to mandlige betjente kom ind og fik ham holdt fast mod gulvet. Hayato kom i fængsel i nogle uger for overfald mod betjent. Hans straf blev mild da han var ung, og den kvindelige betjent forklarede at det havde været et uheld. Hayato har siden da blevet bedre til at skjule sine handlinger, og er ikke blevet taget til station siden.

Skoleuniform: Hayato har en, men han går stort set ikke i skole, og når han dukker op, er hans uniform altid rodet.

Kropsudsmykning: Hayato har ar flere steder på sin krop. Der udover har han families tatovering, en drage, på sin mave lige over buksekanten. Han har et ar på sin højre øreflip, da han en gang fik lavet et ørering som blev revet af, siden har han holdt sig fra at få lavet piercinger, eller tager den hurtigt ud hvis nogen laver en på ham.

Ryger: Hayato kan ryge hvis det er ham påkrævet, men det er ikke noget han gør frivilligt og han bliver svimmel hvis han ryger for meget.

Andet: Alle uden for familien ser Hayato som sønnen af Katashi, den mest koldblodige mand, som ingen har kunne hænge op på noget, derfor regner de med at Hayato er lige så koldblodig. Alle i familie som har bare som en de kan koste rundt med som det passer dem, da Katashi har opgivet sin egen søn.

Klubber: Da han næsten aldrig er i skole, er han ikke med i nogen klubber.

avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum