Nao Kinoshita

Go down

Nao Kinoshita

Indlæg  Admin on Man jul 02, 2012 6:54 pm


Fulde navn: Nao Kinoshita. Nao er et unisex navn.

Alder: 17 år

Køn: Dreng, selvom alle der ikke kender ham, tror han er en pige.

Højde: 1.67

Kropsbygning: Han ligner en faldbrystet pige. Han er tynd og spinkelt bygget og har en bleg hud.

Klasse/Skole: Han går i 2.A

Familie status: Hans mor dødede da hun havde født ham. Siden er han vokset op med sine tre ældre brødre. Hans far arbejde meget, så hans brødre har taget ansvaret for at opdrage ham. Nao har altid set meget piget ud, så hans brødre har altid behandlet ham som en lille søster. Naos far var 20 år ældre end hans mor.

Bopæl: Nao bor sammen med sine tre brødre, og til tider kommer hans far hjem.

Status: Nao er single.

Seksuel interesse: Nao er biseksuel. Han tror på, at aldre og køn ikke betyder noget i kærlighed.

Job: Nao arbejder hos et musikbureau, i håb om at se sit idol.

Personlighed: Nao var meget forkælet før. Han var van til at kunne sno folk som sin finger som det passede ham, og han var ligeglad med hvad andre tænkte. Men nu elsker Nao at smile og grine. Han er blevet misforstået for at være en pige hele sit liv, at han ikke længere bliver vred. Han bliver til gengæld vred, når fyre tror de kan misbruge ham på grund af det. Selvom Nao ikke ser ud til det, har hans brødre lært ham selvforsvar, så han kan forsvare sig selv en smule. Ellers ønsker Nao bare at hjælpe alle han kan komme til, og overser tit sine egne behov og ønsker for at opfulde andres.

Historie: Men Nao havde aldrig ville noget med sit liv, og bare levet på at andre behandlede ham som en pige, uden at gøre noget til gengæld, til han så noget fra en koncert i fjernsynet. Han så for første gang Star Shine, og faldet med det samme for dem. Han begyndte at læse mere om dem, og fik Shou som sit idol. Han begyndte derefter at forandre sig, for at blive som sit idol, som havde kæmper så hårdt for at komme på toppen. Nu drømmer Nao bare om at møde sit idol Shou og lære ham at kende.

Skoleuniform: Nao går i drenge uniform. Selvom alle ved at han er en dreng, mener flere at han burde gå i en pige uniform. Ellers sidder den som den skal. Han bliver også sendt ind i sit eget rum når han skal skifte tøj til idræt, da drengene ikke er trykke ved at skifte tøj med ham. Når Nao ikke er i skole, går han gerne i tøj hvor man ikke kan bestemme hans køn, nogen gange lidt piget tøj, da han synes det passer ham bedst. Han går også med spæder i håret for at holde sit pandehår tilbage.

Kropsudsmykning: Har huller i ørene.

Ryger: Nao ryger ikke.

Andet: Naos største drøm er at møde Shou at kende, og prøve at lære ham bedre at kende. Nao kan stadig finde på at bruge sine tricks, så han kan få hvad han vil have, men de fleste gange, ved han ikke en gang at han gør det. Men ellers prøver han at lade hver, og arbejde hårdt for at få hvad han vil have.

Klubber: Nao er præsident af Shou-samas fanklub, og mener selv at være Shous største fan.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum