Shou Ichinose

Go down

Shou Ichinose

Indlæg  Pernille on Lør jun 09, 2012 7:34 pm


Fulde navn: Shou Ichinose
Alder: 18 år gammel.
Køn: Mand
Højde: 183 cm.
Kropsbygning: På grund af sit arbejde på Shou holde en vis muskuløs fysik, men det gør ham egentlig ikke noget, da han også har været van til det før i tiden. Ellers er han af normal bygning.
Klasse/Skole: Han går i klasse 3.A på et kunstakademi for folk som ham, altså når han har tid til det.
Familie status: Han har en store familie, udover sine bedsteforældre, har han sine forældre og en lillebror.
Bopæl: Han bor i en stor lejlighed pladeselskabet betaler for, på en hemmelig adresse inde i byen.
Status: Han er single og det har han sine grunde til.
Seksuel interesse: Han er heteroseksuel.
Job: Shou er en ud af seks medlemmer der til sammen udgør den ekstremt populære boyband gruppe, Star Shine.
Personlighed: Fra barns ben havde Shou altid været meget glad, hjælpsom og måske en smule naiv pga. hans opvækst. Han troede på altid at se det bedste i folk og arbejdede hårdt for at nå ethvert mål han satte sig. Men inden for det sidste år, altså siden Star Shine fik sin debut, er han blevet koldere og er begyndt at sjuske når det kommer til alt slags arbejde, bortset fra til koncerter og optagelser. Alt lader til at kede ham og han har svært ved at stole på de fleste mennesker. Men når han er alene kan han stadig falde tilbage i mønstret som en glad og lidt fjollet teenage dreng.
Historie: Shou er vokset op ude på landet hvor hans familie levede af at dyrke grønsager, som de solgte til fine restauranter rundt om i landet. Shou elskede livet på landet og hjalp altid sine forældre, alt i alt en normal lille dreng. Men Shou drømte om meget mere end livet på landet. Så efter at have haft en normal opvækst rejste han til storbyen for at følge sin drøm om at blive sanger. Det var utrolig svært for ham til at starte med, han optrådte på gaden og kontaktede utrolig mange pladeselskaber, men uden nogen viste interesse. Men så en dag blev han kontaktet på gaden, det var en manager der var i gang med at sammensætte et boyband, Shou kunne ikke sige nej. Efter meget hårdt arbejde var Star Shine født. Gruppe blev lynhurtigt ekstremt populær, især blandt piger og kvinder, måske mest pga. de dybe og seksuelle tekster, samt drengens udseende. Og Shou, der stod bag de fleste af teksterne, blev meget hurtigt et af de mest populære medlemmer af gruppen. Til at starte med var det som at leve en drøm, men gruppens medlemmer så også snart den anden side af det liv de nu levede. Shou så hvordan folk altid ville have noget af ham, hvordan gruppen altid blev kritiseret for et eller andet lige meget hvad de gjorde, at de ingen privatliv havde og lagde mærke til hvordan hans liv begyndte at gå i rutine. Han hader lidt det liv han lever nu, hans familie prøver at få ham hjem, fordi de fornemmer at han er ulykkelig. Men Shou kan ikke få sig selv til at forlade det liv han så længe havde drømt om og et kort øjeblik havde elsket.
Skoleuniform: Hans uniform er som den skal være. Ellers har pladeselskabet bestemt at han skal gå i lidt løst tøj der viser noget hud.
Kropsudsmykning: Shou har ingen kropsudsmykninger.
Ryger: Han ryger kun ude på badeværelset i sin lejlighed, altså hvor ingen kan se ham. Det er en vane han har samlet op for nyligt.
Andet: Han er gode nok venner med resten af band medlemmerne.
Klubber: Han har ikke tid til at være medlem af nogen klubber. Men var medlem af musik klubben da han boede på landet.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum