Velkommen til vores familie

Side 15 af 15 Previous  1 ... 9 ... 13, 14, 15

Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Pernille on Man sep 05, 2016 8:27 pm

Emi mærkede en svag skuffelse da Ryuu skyndte sig væk, hun bed tænderne sammen og så igen frem for sig. Hun tog en dyb indånding og smilte til dem der lykønskede dem, velvidende om at hendes liv var ændret for evigt. Festen fortsatte til langt ud af aftenen, indtil familiernes overhoveder til sidst tog hjem, glade og mætte. Emi, Takeru og deres far stod i døren og tog afsked med deres sidste gæster, de ventede til de var kørte. Emi vendte sig roligt mod hendes far ”Jeg vil gerne tale med dig… privat” sagde hun fattet. Hendes far studerende hende roligt, han overvejede tydeligvis om han overhovedet ville lade hende tale med ham. Han nikkede uden at sige et ord, han og Emi gik mod hans private gemakker. Takeru knyttede sine næver, han havde på fornemmelsen at dette ikke ville ende godt, han ville gerne gøre noget, men følte ikke at han kunne sige sin far imod på dette område. Der gik ikke længe før der kunne høres et højlydt skænderi i hele huset, mest af alt var det Emis far der kunne høres. Der sænkede sig en stilhed over huset, men den blev forstyrret af lyden af en papirskærm der blev flået i stykker efterfulgt af et højt bump. En af de ældre tjenestepiger skyndte sig til lederens private gemakker, og fandt forfærdet Emi liggende gispende på gulvet på gangen. Hun var blevet smidt gennem døren til hendes fars private gemakker. Tjenestepigen studerede urolig Emi, kun halvdelen af Emis hår sad stadig op, resten af hendes lange, sorte hår var i uorden. Hendes kimono var også i uorden og var tydeligt blevet revet i. Tjenestepigen satte sig hurtigt ned på gulvet til Emi for at hjælpe hende op, men Emi slog hendes hånd væk. Hun løftede sig op i sine arme og tog sig til læben, hun blødte. Hun så tilbage på sin far der stadig stod rasende og forvirret inde på sine gemakker, hun smilte triumferende. Hun rejste sig og så tilbage på sin far. Han mærkede at hans hjerte galoperede af sted, det intetsigende blik kombineret med det triumferende smil var nøjagtigt som hun havde set på ham for så mange, mange år siden. Emi så ham stålsat i øjnene, inden hun vendte sig og gik derfra. Hun gik med sit hår, kimono og make-up i uorden igennem huset og fik mange bekymrede og forundrende blikke fra mændene der ryddede op efter festen. De havde aldrig set hende i sådan en uordentlig tilstand, men alligevel havde de aldrig set hende smukkere. Det blik hun gik med mindende dem om den dag hun havde farvet sin kimono rød. Da hun kom til porten trak hun i sine sko og gik roligt ud af porten.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Admin on Man sep 05, 2016 9:33 pm

Ryuu var gået på sit værelse og havde smidt sig på sengen. Det var mærkeligt for ham ikke at følge Emi. Han ned sin tænder vredt sammen. TAKERU! Det var Takeru han burde ønske at følge. Emi var blot Takerus elsket lillesøster. Ryuu tog sig træt til hovedet. Han var så forvirret. Hans liv havde været så simpel. Følge Takeru som en skygge, ikke tænke, bare være til. Men det hele havde startet da han tog med Emi i skole, og siden da havde alt ændret sig. Han havde åbnet sin mund, prøvet at gøre noget for at holde Emi og Takeru sammen, og havde mindste spidsen af sin lillefinger og siden da havde intet været det samme. Han havde ikke følt sig som sig selv siden. Men han kunne ikke få Emi ud af hovedet og det var forkert. Ryuu satte sig op med et sæt da han hørte stemmer, et skænderi. Tsuyoshi-samas stemme. Ryuu spændte i hele kroppen for ikke at springe ud af sengen. Der var kun to personer Ryuu kunne forstille sig Tsuyoshi-sama ville hæve stemmen sådan overfor. Men hvorfor? Både Takeru og Emi burde være glade for at være blevet forlovet til nogen lovende mennesker. Ryuu var ude af døren før han selv opdagede det. Hans krop havde bevæget sig af sig selv. Han stoppede op da han hørte papirskærmen gå i stykker. Der var ikke mange grunde til at sådan en gik i stykker, og de var alle dårlige. Ryuu begyndte at ryste og knyttede sine hænder hårdt. Han burde vende om, tage nogen piller og bare sove. Glemme alt, vende tilbage til hvad han havde været. Men hans fødder bevægede sig allerede igen og han så et glimt af Emi bag fra. Hun var nem at genkende, selv i hendes tilstand. Han stoppede op og så hende tage sine sko på og gå ud af porten. Ryuu løb hen og samlede sine egne sko op, men tog dem ikke på, løb bare ud af porten og efter Emi og tog fat om hendes arm for at stoppe hende op, men han slap den hurtigt igen. ”Emi…” sagde han og så ned på hende. Han vidste hvad han burde, tage hende ind i huset igen. Men det havde han på ingen måde lyst til. ”Lad mig følge dig.” sagde han og så fast mod hendes øjne.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Pernille on Søn okt 08, 2017 11:53 am


Emi så tilbage på Ryuu da han kort greb hendes arm, der var lyn i hendes øjne, inden i var hun rasende, men udenpå virkede hun helt kølig. Hun studerede hans øjne og smilte så lidt ”Vær nu ikke så dum” sagde hun roligt ”du skal ikke med mig” sagde hun bestemt. Hun tog i porten, mens hun holdte øjenkontakten med ham og lukkede den bag sig, hvormed hun efterlod ham på den anden side. Hun havde brug for at komme sig og det samme havde familien, inden hun tog sit næste skridt. Hun gik ned af gaden og fangede en taxa, som hun tog. Snart kom et af familiemedlemmerne ud til Ryuu og hentede ham ind i huset.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Admin on Søn okt 08, 2017 1:10 pm

Ryuu sagde ikke noget, stod bare og holdte øjenkontakt med Emi. Han ville ønske han kunne sige hende imod, ønskede at han kunne beslutte sig og være den dominerende lige nu. Men det kunne han ikke, og hans blik blev der hvor Emis øjne havde været, selv efter at hun havde lukket porten. Ryuu lod sig blive ført ind i huset igen, uden at sige eller gøre noget. Han gik tilbage på sit værelse, gik hen til sin skuffe og fandt sine piller frem og tog nogen. Han aner ikke hvor mange, men var bevidst nok til at gemme resten igen, før han smed sig på sengen og bare lukkede sine øjne. Han drømte ikke, alt var bare mørkt og stille, og hvis nogen så ind til ham, ville de se ham ligge fuldstændig stille og han ville være svær at vække.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 15 af 15 Previous  1 ... 9 ... 13, 14, 15

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum