Velkommen til vores familie

Side 6 af 15 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Next

Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Admin on Fre aug 24, 2012 7:10 pm

”Matso…” sasgde Hayato da han åbnede døren, men stoppede op da han så pigen ud af øjenkrogen. Han så mod hende og lige på pistolen. Hayato rystede på hovedet da hun spurgte om han havde pistol. Hayato snublede hen til den sovende Matso, og væltede ned på knæ. Det var Hayatos skyld at Matso nu var forsvarsløs, han havde givet pigen den pille som Matso sikker var bedøvet med nu. Hayato så sig tilbage og så igen på pistolen da hun sigtede mod ham. Han var ikke rigtig bange, men han ville ikke gøre noget dumt som kunne få ham skydt. Hayato nikkede til at han ville være stille. Hayato så et glimt at tatovering på hendes ryg. Siden han var kommet ind i rummet, havde han fået en fornemmelse af hvad der skete. Hayato så på manden som kom ind i rummet. Ryuu stoppede op og så mod Emi som sigtede mod ham. Ryuu så bag Emi og så på drengen som sad på knæ ved en sovende mand. Ryuu så på Emi igen. ”Er det ikke bedre bare at skyde ham? Hvis han slipper væk eller udgøre en fare.” sagde Ryuu. Drengen så ikke ud til at være nogen trussel, men skinnet kunne bedrage og de havde kun brug for Matso.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Pernille on Lør aug 25, 2012 3:01 pm

Emi så mod drengen, hendes klik var koldt ”Uden ham var jeg blevet voldtaget og sikkert slået ihjel” sagde Emi og så stadig på drengen. ”Så jeg lader ham leve.. indtil videre” sagde Emi og så endeligt på Ryuu. ”Han udgøre ikke nogen fare over for mig.. Og din frygt for at han skulle slippe væk afspejler din frygt for ikke at kunne gøre din opgave ordentligt” sagde Emi hårdt. ”Du skal holde øje med ham.. og Matso for den sags skyld” sagde Emi og så Ryuu i øjnene. Hun afsikrede sin pistol og gik mod døren.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Admin on Lør aug 25, 2012 9:32 pm

Hayato så på pigen da hun så ned på ham. Han havde på fornemmelse at hun måske ikke var så ung som han havde troet. Han havde ikke noget ønske om at dø, men han kunne heller ikke sige han ligefrem var glad for tanken om at skulle til en ny familie, og slet ikke som en fange. Men hvor meget værre kunne hans liv blive? Han var selv skyld i det, han skulle aldrig være taget med Katashi. Ryuu mødte Emis blik, og så koldt på hende. Det var ikke hvad han havde tænkt eller ment. Han var fuldt ud sikker på at han nok skulle få hende sikkert ud herfra, men risikoerne ville være mindre hvis de kun skulle slæbe på Matso og ikke en knægt. Men det lød som om han havde hjulpet Emi, så Ryuu følte ikke helt at han kunne skyde ham med koldt blod. Ryuu tog blikket til sig og så på knægten. Han så for spinkel ud til at ville kunne slæbe rundt på Matso, så Ryuu gik hen og fik Matso halet op, så han fik Matsos arm over skulderen og sin arm rundt om hans liv. Ryuu vinkede Hayato frem med pistolen og fik ham til at gå ud af døren efter Emi. Ryuu måtte stole på Emi traf sikkerhed med at skyde, da han havde en bevidstløs mand over den ene skulder og en dreng han skulle sikre sig ikke begyndte at løbe.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Pernille on Lør aug 25, 2012 10:23 pm

Emi så undrende på Ryuu da han samlede Matso op, hun forstod ikke helt hvorfor han gjorde det, men det var vel en god ide at skifte position. Emi gik ud af døren og så sig godt om, men så fortsatte hun længere ind i huset, ikke mod udgangen. Hun skød et par mænd på deres vej rundt i huset, men snart var der ikke flere at se end mænd fra familien. Emi sænkede pistolen og stod stille lidt ”Er.. har nogen af jer set..” begyndte hun, men hun kunne med det samme se på mændene at ingen af dem havde set lederen eller arvingen på runden i huset. Emi stod stille lidt ”Send alle ligene hen hvor de høre til.. drageklanens hovedkvarter” sagde hun koldt. Hun vendte sig mod Ryuu, med Matso, og drengen ”Jeg vil have de to under opsyn 24 timer i døgnet” sagde hun koldt og så på drengen ”de slipper ikke væk” sagde hun vredt. Hun vendte sig og begyndte at gå, en tjenestepige fulgte efter for at hjælpe Emi med at komme af sminken osv.Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Admin on Lør aug 25, 2012 10:43 pm

Ryuu tænkte det var bedst at komme væk. Hvis nogen havde en ide om at hvor de var, ville de være et udsat mål i et værelse med kun en dør, og to pistoler. Ryuu fik selv skydt nogen af mændene, og var glad da de mødtes op med nogen fra familien. Ryuu så på Emi da hun begyndte at tale. Det var klart at hun gerne ville vide om nogen havde set hendes bror eller far. Hayato havde bare fulgt med, og set folk blive skydt ned. Han så sig lidt omkring og så på dem der lå omkring. Han havde en blandet følelse og stod og greb i sin nattrøje ved maven. Han vidste ikke om han skulle være glad, ked af det eller bange, så han var vel en blanding af det hele, hvilket fik hans mave til at køre. Hayato fik øjenkontakt med pigen. Hans øjne var rolige og utryksløse. Selvom hun endnu ikke havde skydt ham, stolede han ikke på nogen af dem. Ryuu nikkede til hvad Emi sagde. Han ville helst gerne holde sig i nærheden af hende, men måtte gøre som hun sagde. Ryuu fik bundet hænder og fødder på Matso, og bandt også hænderne på drengen. Ryuu valget et rum hvor der kun var små vinduer højt oppe og fik nogen til at holde øje med dem, mens han talte med Emi. Ryuu ville gerne høre hvad Emi nu havde tænkt sig. Matso var et smart trick, men Ryuu forstod ikke drengen, selvom han havde hjulpet hende.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Pernille on Søn aug 26, 2012 1:37 am

Emi var lige kommet ud af badet da Ryuu kom, tjenestepigen tøvede noget, men efter Emi havde sagt hun bare kunne gå, gjorde hun det. Før havde det ikke være almineligt at Ryuu sådan kom i nærheden af Emi hvis hun var nøgen, men på det sidste havde tjenestepigen lagt mærke til at Emi var blevet lidt varmere overfor Ryuu, hvilket på en ene måde gjorde hende glad, og på den anden bange. Emi tog en kåbe på før hun kom frem ”Hvad vil du?” spurgte hun mens hun bandt en knude foran ved kåben. Hun så på ham da han spurgte indtil hvad hun havde tænkt sig. Hun stod stille lidt, næsten som om hun ikke havde hørt hvad han sagde eller at hun havde valgt at ignorerer det. Men så tog hun en dyb indånding og lukkede øjnene lidt ”Jeg har tænkt mig at vente til Matso vågner… og så spørger ham lige ud…” sagde hun roligt og så på Ryuu igen. ”Mht. drengen…. Uden ham var jeg blevet voldtaget” sagde hun og så alvorligt på Ryuu. Hun skiftede hurtigt emne ”Hvis Matso ikke er villig til at fortælle os noget, må vi jo vifte ham for næsen af hans far… jeg tvivler på at han vil lade sin arving og eneste søn dø” sagde hun og studerede Ryuu. Hun sukkede og gik hen til ham, hun tørre ham over kinden, derefter så hun på sin hånd ”Blod” sagde hun og slikkede sin finger mens hun så ham i øjnene, en smule blod fra en fjende Ryuu havde skudt var sprøjtet op på hans kind.Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Admin on Søn aug 26, 2012 10:01 am

Ryuu var ligeglad med at tjenestepigen ikke var meget for at Ryuu kom i nærheden af Emi. Han havde hele sit liv skulle være i nærheden af Takeru, nu hvor der kun var Emi tilbage, følte Ryuu større trang til at blive i nærheden af hende. Ryuu så på Emi, og troede et kort øjeblik at hun ville forsvinde ind i sin gamle rolle som en lille pige. Ryuu vidste godt at han rent faktisk ikke stod i en position hvor han kunne udspørge hende, men det virkede til at de fleste havde ladt ham overtage lederrollen når Emi ikke var i nærheden. Ryuu mødte Emis blik. Han havde ikke hørt meget fra den gang hun var blevet bortført, men han kunne ikke li tanken om at hun havde været tæt på at blive voldtaget. Ryuu ville gerne til at sige, at de kunne være taknemmelig overfor drengen, men det betød ikke at de behøvede besværet med at beholde ham. Men Ryuu holdte mund da Emi skiftede emne igen. Det lød som om Emi havde gennemtænkt hvad hun ville med Matso, og det var en god plan. Ryuu gav et kort nik. Emi så mere voksen ud nu hvor hun ikke havde make-up på mere, men det var ikke kun det. Emi opførte sig voksen, noget Ryuu havde set de sidste par dage. Ryuu så på Emis hånd da hun havde kørt den hen over hans kind, og så tilbage til hendes øjne. ”Jeg vasker mig når jeg får tid.” sagde Ryuu roligt. Blod gjorde ikke Ryuu noget, hverken hans eget eller andres. Det gjorde han heller ikke noget at Emi så ud til at nyde at smage blodet fra sine fjender. Ryuu blev ved med at holde øjenkontakten til Emi, men vendte så hovedet da han hørte hurtige skridt i mod dem. Han hev sin pistol og løftede den, klar til at skyde, da tjenestepigen fra før dukkede op i døren. ”Matso er vågnede op.” sagde hun hurtigt.

Hayato havde lagt sig ned for at prøve at sove lidt. For andre ville det virke som om verden ikke interesseret ham. Men han nød på en måde at han ikke blev koste rundt med, eller råbt om hvor uduelig han var. Han var ved at falde hen, da han fik en fornemmelse af, at noget var ved at ramme hans ansigt, og han trak det tilbage i et ryk og vågnede op, og mærkede så nogen sko i ansigtet. Hayato trak sig hurtigt længere tilbage og fik vendt sig om på maven og sat sig op. Hans hænder var blevet bundet på ryggen, sikkert så han ikke kunne binde Matso op. Matso var vågnet op, og var rasende. Han var bundet og stadig en smule omtåget af pillen han havde fået. Han begyndte at råbe af Hayato, som han straks gav skylden for at de sad her, fordi han var den eneste overlevende Matso kunne se. *Det er heller ikke helt forkert* tænkte Hayato, og trak sig lidt længere tilbage, da Matso stadig prøvede at sparke ud efter ham. Hayato havde fået næseblod efter sparket, og satte sig med hovedet bøjet forover. Det var ikke første gang det skete for ham, så han tog det roligt, og lod blodet løbe.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Pernille on Søn aug 26, 2012 11:53 am

Emi nikkede til det Ryuu sagde ”sørg for det bliver gjort” sagde hun roligt, han kunne jo ikke rende rundt med blod i hovedet hele tiden. Emi så mod døren da hun hørte skridt, hun smilte lidt da Ryuu allerede havde taget sin pistol frem. Emi nikkede bestemt til at Matso var vågnet, hun gik til sit skab og smed kåben, hun trak i noget undertøj og så noget tøj. Hun ordnede kort den smule make-up hun normalt havde på og satte sit hår op. Hun stoppede kort og så på Ryuu, og så gik hun mod værelset hvor Matso befandt sig. Hun åbnede stille døren men stoppede så i den. Hun studerede Matso og så drengen, hun gik lynhurtigt hen til Matso og stak ham en hård lussing. ”Du er ynkelig” sagde hun med foragt i stemmen, helt hvorfor vidste hun ikke. Emi trak sig roligt tilbage og studerede drengen der sad og blødte, hun sukkede irriteret ”Han bløder på mit gulv.. hent ham dog en klud eller et eller andet” sagde hun til en af tjenestepigerne, der skyndte sig af sted efter en klud til drengens næse. Emi så på Matso, som ikke så særlig fornøjet ud over at have fået en lussing, men at han var fået i en åbenlys fælde var vist også ved at gå op for ham. ”Så… Matso.. hvor er min far og bror?” spurgte Emi og så roligt på ham.


Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Admin on Søn aug 26, 2012 12:34 pm

Ryuu vendte ryggen mod Emi da hun gik hen for at trække i tøj. Ryuu så på Emi da hun kom hen ved siden af ham, og fulgte så efter hende til det rum han havde sat Matso og drengen i. Tiden var til bad for ham lige nu. Ryuu stoppede op da Emi stoppede i døren. Han kunne se over hovedet på hende, men forstod ikke hvad der fik hende til at stoppe så brat op. Ryuu gik ind i rummet da Emi gik han og gav Matso en lussing. Ryuu så på drengen og så at han blødte. Hayato havde ud af øjenkrogen set pigen give Matso en lussing. Han s løftede hovedet lidt og så på hende. Hun så ældre ud nu, helt klart ikke yngre end ham. Hayato så hen på Matso igen da pigen begyndte at tale til ham. Så var hun altså et medlem af Tsuyoshi. Hayato vidste ikke hvad Matso havde gjort ved de to andre.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Pernille on Søn aug 26, 2012 1:29 pm


Emis spørgsmål fremkaldte et smil ved Matso, hun brød sig ikke om det. ”Du har min telefon.. har du ikke?” spurgte Matso så, han så op på Emi med et stort smil. Emi stivnede lidt og tænkte, hun satte så i løb tilbage til sit værelse. Hun smækkede døren op og greb mobiltelefonen der lå på hendes skrivebord. Hun skyndte sig tilbage mens hun var ved at åbne telefonen. Hun trak sin pistol ”Hvis du narrer mig” sagde hun vredt og sigtede den mod Matso. Han smilte bare og bad hende se i billedgalleriet. Emi trykkede lidt på mobilen, men blev så helt stille. Matso smilte ”Hvad så.. hvad har du tænkt dig at gøre? Skyde mig?” spurgte Matso hånende, han vidste godt hvilken værdi hans liv havde for en fjende der ønskede oplysninger. Emi stod stille med pistolen hævet mod ham i den ene hånd og telefonen i den anden, hun så på displayet. ”ah..” begyndte Emi, men så skreg hun og fyrrede både pistol og telefon mod Matso. Hun kastede sig over ham og skubbede ham hårdt ind i væggen ”Skyde dig… nej, det er for blid en straf til dig” vrissede Emi. Hun slog arrigt Matso, men efter nogle slag greb hun ham i kraven, hvorefter hun flåede og hev ham ud af værelset. Hvis nogen stod i vejen blev der skreget at de skulle fjerne sig. Emi trak en halvt bevidstløs Matso udenfor hvor hun fortsatte med at tæske ham. Til sidst satte hun sig forpustet på jorden over den bevidstløse og blodige Matso, det begyndte at lyde som om Emi grinte, men det gjorde hun ikke. Hun lænte sig ned og pressede ansigtet ind mod Matsos blodige bryst, det dæmpede lyden af de hulkende skrig. Hun klamrede sine rystende hænder om Matsos blodvåde trøje.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Admin on Søn aug 26, 2012 1:42 pm

Ryuu så på Emi, og fulgte efter hende mens hun gik til værelset og tilbage. Ryuu holdte øje med Emi, men han kunne ikke se hvad hun så på mobilen. Ryuu så overrasket på Emi, da hun sprang frem mod Matso og begyndte at slå ham. Manden var bundet og kunne ikke forsvare sig selv, men Ryuu gjorde ikke noget for at stoppe hende. Han stod dog i døren da hun ville til at slæbe Matso ud, men flyttede sig da hun begyndte at råbe af ham. Ryuu stod stille og så mens Emi bankede løs på Matso som mistede mere og mere af sin bevidsthed. Da hun stoppede med at slå ham og sank ned over ham, gik Ryuu hen og tog ved hendes skulder. ”Kom.” sagde han stille, men fast og hev hende op og stå. Hvis hun begyndte at kæmpe i mod eller virkede til ikke at ville stå på sine ben, ville Ryuu løfte hende. Ryuu bad de andre om at slæbe Matso ind i rummet igen, og bringe mobilen og Emis pistol til ham på Emis værelse. Ryuu førte Emi ind badet, da hun nu igen var dækket af blod. ”Vask dig. Vi kan ikke have en Tsuyoshi til at se sådan ud.” sagde han. Han havde tænkt sig at blive på badeværelset, og bare se væk fra hende.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Pernille on Søn aug 26, 2012 4:35 pm

Emi holdte sit blik mod jorden, ville ikke se på Ryuu da han hev hende op. Hun fulgte, overraskende nok, frivilligt med, men hele tiden med blikket mod jorden. Hun flåede dog sin arm til sig, hun kunne selv gå. Emi kom med en lille lyd og gjorde så, igen overraskende, nøjagtigt som Ryuu sagde. Hun smed roligt sit tøj og gik under bruseren. Hun stod der lidt før hun så sig over skulderen, hun smilte lidt ”så pligtopfyldende” sagde hun stille og så ind mod væggen igen. Hun talte om at Ryuu ikke kiggede.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Admin on Søn aug 26, 2012 4:42 pm

Ryuu lod Emi gå selv, glad for at hun havde lidt kampgest tilbage. Ryuu kom med et grynt da Emi sagde at han var pligtopfyldende. Han kunne jo ikke ligefrem stå og glo på hende. Ryuu gik hen til vasken og så sig selv i spejlet. Blodet i hans ansigt var ved at tørre ind. Han tændte for vandet og vaskede sit ansigt. Det var alt han havde tid til lige nu. Ryuu tørrede sit ansigt og stilte sig derefter op af væggen og så mod gulvet. Han ventede bare på at Emi ville blive færdig, så han kunne føre hende tilbage til hendes værelse. Han ville gerne se det Emi havde set som havde fået hende til at blive så arrig og tæske Matso på den måde.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Pernille on Søn aug 26, 2012 4:55 pm

Emi stod længe i badet, meget længe faktisk. ”Nii… Nii-san er død…” sagde hun så stille uden at se på Ryuu. ”På Matsos mobil.. Er der billeder… Nii-san.. Han lå med blod over det hele og hans øjne.. de var .. helt tomme” sagde hun og knugede sine næver mod muren. Hendes lange hår klistrede sig til hendes ansigt med hun så ned i gulvet.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Admin on Søn aug 26, 2012 4:59 pm

Ryuu blev toldmodig stående. Han stod først stille da hun startede med at tale, men så så han vantro op på hendes ryg. Det kunne ikke passe. Ryuu knyttede sine næver hårdt og han kunne mærke hans arme begyndte at ryste. ”Det…” han rømmede sig da hans stemme rystede. ”Det kan være sat op. Nogen stoffer kan få en til at se helt død ud.” sagde Ryuu og holdte fast ved det håb. Han kunne ikke lade sig selv tænke at Takeru var død før han selv havde set det med sine egen øjne. ”Vi skal nok få Matso til at tale.” sagde Ryuu mere fast.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Pernille on Søn aug 26, 2012 5:10 pm

Emi vendte sig hurtigt mod ham ”Tror du virkelig?” spurgte hun opstemt, man kunne høre på hendes stemme at hun ønskede at tro på hans forklaring. Emi foldede sine hænder og fik lidt røde kinder, kunne hun virkelig tillade sig selv at tro på det hun havde lært af erfaring sikkert ikke var det sande.. Hun sukkede og slukkede for vandet, hun gik hen og slog et håndklæde om sig. Hun gik hen til Ryuu ”hvordan?” spurgte hun til hvordan de fik ham til at tale.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Admin on Søn aug 26, 2012 5:15 pm

Ryuu så på Emi da hun vendte sig om. Var dem dumt af ham at opsætte et håb? Han håbede jo selv. Det var i hvert fald bedre end at Takeru var fanget et eller andet sted og de bare regnede med at han var død og opgav at lede efter ham. Ryuu nikkede til at han virkede troede det. Ryuu så på Emi da hun kom hen til ham med håndklædet om sig. ”Jeg skal nok finde på noget. Matso tror måske selv han er sej, men han lige nu tror han sikkert på at hans far snart komme og reder ham.” sagde Ryuu og åbnede døren for at føre Emi ind på sit værelse.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Pernille on Søn aug 26, 2012 11:22 pm


Emi så op på Ryuu, hun kom med et kort smil ”Det gør han ikke… det burde Matso også vide.. Hans fader har ikke tænkt sig at risikerer sit eget liv for så ynkelig en undskyldning af en arving” sagde hun hårdt og strøg sig selv over armen, hun var blevet snittet af en kugle, men ikke noget alvorligt, så hun havde ikke gjort nogen opmærksomme på det. Hun begyndte at gå mod sit værelse.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Admin on Tors sep 27, 2012 11:02 am

”Jeg finder på noget.” sagde Ryuu bare igen. Han skulle nok udtænke noget, selvom det normalt ikke var hans opgave. Ryuu bemærkede at Emi strøg sig over armen. Han gik efter hende til hendes værelse, og bad stille en forbi passerne tjenestepige om at finde en førstehjælpskasse til ham. Ryuu stilte sig ved siden af døren, og så mod gulvet, mens Emi trak i tøj. Da der bankede på døren, åbnede han den kun lidt, og tog i mod førstehjælpskassen. ”Lad mig se din arm.” sagde han og stilte førstehjælpskassen på bordet og åbnede den og fandt en renseserviet frem og en bandage, og gik hen til sengen og satte sig og ventede på at Emi satte sig ved siden af ham, og begyndte så at rense hendes sår og bandt det ind.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Pernille on Tirs okt 02, 2012 5:11 pm


”Hm” svarede Emi til at han ville finde på noget, hun tænkte selv. Emi trak roligt i noget tøj, hun smilte igen lidt over at Ryuu ikke kiggede på hende selvom hun stod lige foran ham. Hun sukkede stille mens hun satte sit hår op, Ryuu var så pligtopfyldende, eller, hendes blik faldt på hans finger, det var han da det meste af tiden. Emi så undrende på førstehjælpskassen ”og hvad skal vi bruge den til?” spurgte Emi lidt surt. ”Nej” svarede Emi første og tog beskyttende sin arm til sig. Hun studerede ham mens han sad der på sengen og ventede på hende, så sukkede du hende dybt og satte sig på sengen. ”Du er overhovedet ikke som Nii-san” sagde hun i en nærmest fornærmet tone, mens han bandt såret ind.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Admin on Tirs okt 02, 2012 5:22 pm

Ryuu tog sig ikke af, at Emi talte surt til ham. Han sad roligt og ventede på ham, men hvis hun havde blevet ved med at sige nej, ville han have rejst sig og gjort det. Ryuu stoppede kort op med at forbinde hendes arm, da hun sagde at han ikke var som Takeru. Han forsatte roligt. ”Jeg har heller aldrig prøvet at være som ham.” sagde han roligt og satte forbindingen fast. ”Er du kommet til skade andre steder?” spurgte han og så roligt på hende.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Pernille on Tirs okt 02, 2012 5:31 pm

Emi fnyste lidt, men så, så bare ud i rummet, det var jo rigtigt nok, Ryuu kunne ikke erstatte Nii-san. ”Nej..” sagde Emi første stille mens hun stadig så ud i luften, men så var det som om hun vågnede og hun rev arrigt armen til sig. ”Ikke et sted en mand som dig nogensinde kommer til at røre” sagde hun arrigt og rejste sig. ”Jeg kan ikke bare sidde her og glo.. jeg bliver nød til at gøre noget” sagde hun og gik ud af værelset. Men Emi blev stoppet lidt nede af gangen, det var tid til at hun fik noget at spise, og så kom i seng. Emi havde kørt på højtryk siden angrebet var sket og havde stort set ikke spist eller hvilt sig.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Admin on Tirs okt 02, 2012 5:46 pm

Ryuu sad bare stille og så på hendes arm, og sikrede sig at forbindingen sad rigtigt, til hun hev armen til sig. Ryuu havde glemt, at Emi ikke kunne li at han rørte ved hende. Han så på hende, og smilte lidt for sig selv. Han kunne bedst kende hende, når hun opførte sig som et forkælet barn. Ryuu rejste sig op, og gik efter hende, glad for at en anden stoppede hende op. Hun ville sikkert ikke lytte på ham hele tiden. ”Vi kan ikke gøre mere lige nu, i hvert fald ikke før vi er kommet på en plan. Så spis og hvile dig nu, så ser vi på det hele i morgen.” sagde Ryuu. Han kunne forstille sig hun ikke rigtig havde spist eller sovet mens hun havde været her. *Gad vide hvad drengen har gjort, siden hun ville lade ham blive* tænkte Ryuu. Drengen virkede ikke speciel, heller ikke for Matso, der tydeligt havde skadet drengen da han vågnede. Men Emi stolede tydeligvis ikke helt på ham, siden hun stadig havde ladt ham blive hos Matso.
Hayato sad op af den ene væg, så langt væk fra Matso som muligt. Hans hænder var stadig bundet på ryggen, men han havde ikke lyst til at ligge sig igen, da han stadig havde ondt i ansigtet efter Matsos spark. Matso var stadig bevidstløs efter de tæsk pigen havde givet ham. Hayato åbnede øjne og så hen på Matso. Han vidste ikke hvad hun havde set på mobilen, men det må have været nået slemt. Men hvorfor havde hun slået Matso lige da hun kom ind? Hayato var så van til at få slag, at han ikke tænkte over at det var forkert.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Pernille on Tirs okt 02, 2012 5:59 pm

Emi sukkede opgivende og måtte sande at hun havde resten af familien i mod sig lige nu, hun smilte lidt, de ville hende trods alt kun det bedste. ”Meget vel..” sagde Emi og gik ud for at få noget at spise. Derefter sad Emi og læste nogle dokumenter inde på sin brors værelse, men derefter gik hun i seng. Hun havde selvfølgelig sagt at nogen skulle holde øje med fangerne.
Det ville være midt om natten da døren til Ryuus værelse gled op, den blev stille lukket efter personen, men der var stille noget tid, ud over et snøft. ”Ni… Nii-san..” lød stemmen og snøftede igen. ”Jeg havde den drøm igen.. må jeg ikke nok sove her hos dig?” spurgte hun, stemmen var Emis, og hun ventede på et svar, hvis altså det kom.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Admin on Tirs okt 02, 2012 6:20 pm

Ryuu flugte efter Emi, som han plejede med Takeru. Ryuu satte sig i Takerus værelse som han plejede, og fandt en bog frem. Han så kort op på Emi. Selvom det var præcis det sammen som han havde gjort, det gang han var med Takeru, var det alligevel forkert, at det nu var Emi. Han læste ikke rigtig, sad bare og kiggede i bogen, mens han prøvede at tænke. Da Emi gik i seng, forlod han endelig hendes side. Han var ikke meget for det, men der skulle nok blive holdt øje med hende, og han havde selv brug for søvn, så han ikke blev uopmærksom.
Ryuu lå og sov, men vågnede op, allerede før døren blev åbnet. Han lå med lukkede øjne, og trak stadig vejret roligt. Han var på vagt, selvom de var hjemme igen. Han lå stille og lyttede, til han hørte en snøfte. Han åbnede øjne og løfte sig op i albuerne og så på Emi i mørket. Han var i tvivl. Han var ikke Takeru, og han kunne ikke være en erstatning for ham. Men der var allerede sket nok i dag, og selv hvis Emi var vågne nu, måtte han tage hendes skæld ud i morgen. ”Ja, må du godt.” sagde han roligt.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Velkommen til vores familie

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 6 af 15 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum