Takeru Shin Tsuyoshi

Go down

Takeru Shin Tsuyoshi

Indlæg  Pernille on Søn maj 13, 2012 3:53 pm

Fulde navn: Takeru Shin Tsuyoshi
Alder: Han er 23 år gammel.
Køn: Mand.
Højde: 183 cm.
Kropsbygning: Takeru er forholdsvis muskuløs, da han er blevet trænet en del for at kunne beskytte sig selv. Ellers er han af almindelig bygning.
Klasse/Skole: Han går ikke i skole mere.
Familie status: Han har sin far, Shin og sin lillesøster Emi. Hans mor, Sayuri, ser han en gang i mellem. Ellers har han resten af sin ”familie”, klanen.
Bopæl: Han bor sammen med sin familie i et stort hus.
Status: Han er single, da der er hverken er tid eller lyst til at have andet end sengevarmere.
Seksuel interesse: Heteroseksuel.
Job: Han er den næste i rækken til at overtage klanen. Derfor er han langsomt begyndt at overtage sin fars opgaver, som at besøge skalkeskjulene for deres ulovlige handler og sørger for at alt køre.
Personlighed: Han har altid haft en helt særlig plads i sit hjerte for sin lillesøster Emi og han er meget beskyttende overfor hende. Han ved dog at han ikke skal undervurdere hende og at han nogen gange må sætte hende på plads. Han går utroligt meget op i familien, altså hele sin ”familie”, og det er også derfor mange af familiemedlemmerne er tilhængere af at han skal overtage efter sin far. Andre ting der gør han egnet er hans evne til at tage beslutninger i pressede situationer, måden han er et forbillede på og hvordan han er god til at tage problemer på sine skuldre. Dette gør dog ofte at Takeru kan være udmattet og stresset, han lader dog bare ikke mange se det. Han er fuldstændig upåvirket ved at slå nogen ihjel. Dette og hans opdragelse føre til at han har virkelig svært ved at vise følelser overfor andre. Han prøver virkelig at smile foran familiemedlemmerne, men det komme ofte til at se ondt ud, uden at det er meningen. Han kan dog smile foran Emi og Ryuu.
Historie: Takeru er den førstefødte, og det har derfor altid lagt i kortene at han muligvis skulle overtage klanen. Han var forgudet af begge sine forældre og levede et fint liv. Han blev bragt op med træning og fulgte havde møder med sin far hver dag for at tale om hvordan ting fungerede. I en tidelig alder blev han sat ind i de mest harmløse dele af forretningen og har derefter bare taget mere og mere over. Som 5 årig fik han en lillesøster, Emi, som han egentlig ikke var særlig glad for til at starte med, netop fordi hans mor ikke lod til at kunne lide hende. Men han kunne dog ikke nægte det lille væsen og Emi vandt ham snart over. Emi blev også hurtigt til en slags fristed for Takeru da han ved sit første mord som 8 årig bare gik ind og holdte om Emi. Han fik ligeledes en slags ven da han var 5 år gammel, en dreng der hed Ryuu, til at starte med var Takeru ikke særlig begejstret for denne dreng han følte var blevet tørret af på ham. Men han åbnede sig langsomt og sikkert for Ryuu. I dag betragter han Ryuu som sin højre hånd og bedste ven.
Skoleuniform: Derhjemme går han i løst tøj og f.eks. åbne skjorter, men udenfor er det altid i en lukket skjorte hvor der nogle gange er en skudsikkervest indenunder.
Kropsudsmykning: Han har store tatoveringer på ryggen, overarmene og en lille del af brystet.
Ryger: Han ryger som en skorsten, men tager ikke stoffer.
Andet: Han har altid et våben på sig, ligesom Emi har.
Klubber: Han er ikke medlem af nogen klub.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum