Ryuunosuke (Ryuu) Toshiki.

Go down

Ryuunosuke (Ryuu) Toshiki.

Indlæg  Admin on Søn maj 13, 2012 3:02 pm


Fulde navn: Ryuunosuke Toshiki. Bliver kaldt Ryuu som forkortelse.

Alder: 24 år.

Køn: Mand

Højde: 186

Kropsbygning: Ryuu er almindelig bygget og muskuløs.

Klasse/Skole: Ryuu går ikke i skole mere.

Familie status: Ryuu har stadig sin egen far. Ryuss mor er død.

Bopæl: Ryuu bor i samme hus som Takeru og Emi som resten af ’’familien’’

Status: Ryuu er single, da han bruger alt sin tid sammen med Takeru.

Seksuel interesse: Heteroseksuel.

Job: Ryuu bruger alt sin tid som enten Takerus eller Emis bodyguard. Han er også Takerus højre hånd.

Personlighed: Ryuu virker kold over for alle som prøver at komme tæt på. Andre som ser ham sammen med Takeru, kan også tænke at han ikke har nogen vilje selv, da han altid går som en skygge bag ham. Men når han er alene sammen med Takeru og Emi er han venlig og smilende, og en smule kluntet. Ryuu har ikke noget problem med at slå nogen ihjel på Takerus henvisning, eller hvis nogen truer Takeru. Han er også ligeglad med smerte, og har det med at smile ondt når nogen påføre ham smerte.

Historie: De første 6 år af Ryuus liv var som et hvert andets barn. Hans mor var kærlig og han elskede hende over alt på jorden. Han så op til sin far som altid havde tid til ham, lige meget for sent ham kom hjem. Ryuu vidste ikke hvad hans far lavede og hans mor sagde bare altid at det var noget kontor arbejde. Det var først da Ryuu var ved at tage hjem med hans mor at hans verden blev forandret. En bil kom med høj fart hen til dem, og stoppede op lige ved siden af dem. De greb fat i Ryuus mor, som skreg at Ryuu skulle løbe, men han nåede ikke noget, før en anden mand havde løftet ham op og smidt ham ind i bilen med hans mor. Ryuu begyndte at græde som et forskrækket barn, og hans mor tyssede på ham uden noget resultat. Hans mor og ham blev smidt ind i en tom lagerbygning og hans mor fik sine hænder bundet på ryggen. De lod Ryuu være da han opførte sig som et barn. Ryuu vidste ikke hvad der skete, før hans far blev smidt ind i rummet til dem. Hans ansigt var hævet og han blødte fra flere steder af kroppen. Mændene havde prøvet at presse Ryuus far til at tale, men han havde holdt mund, derfor var hans familie nu blevet bragt ind. Ryuu sad og holdt fast i sin mor, og han skreg op igen da de tog fat i hende og han nægtede at give slip, så han fik en lussing og et slag i maven og så hans mor blive hævet op på fødderne og væk fra ham. Ryuu lå på gulvet og så dem tæske hans mor for øjnene af ham og hans far som begyndte at råbe at de skulle stoppe. Ryuu fik ikke fat i hvad hans far fortalte, men da de tog fat i hendes hår og satte en pistol ved hendes tænding. Ryuu satte sig op og hørte så braget og blev ramt at noget af blodet fra hans mor. Ryuu blev fuldstædig stiv. ”Mor.” sagde han stille da de slap hende og hun ramte gulvet og lå stille. ”Moar!” skreg han. Mændene havde allerede vendt sig mod hans far igen. Ryuu rejste sig og gik hen til sin mor og begyndte at hive i hende, med et barnligt ønske om at hun ville åbne øjne og smile til han som hun plejede. Ryuu så på manden som havde holdt pistolen og så den selv samme pistol, side i hans buskekant bag på. Ryuu løb hen og hev den op og manden vendte sig forskrækket om og så ned på Ryuu som sigtede mod ham. Det måtte have været et komisk syn. En dreng på 6 år, men tåre og snot i hele ansigtet som rystede over det hele, med en pistol rettede mod en. ”Lad nu hver med at være dum knægt.” sagde han og lænte sig ind mod Ryuu for at tage pistolen igen. ”Vi ved jo begge at du ikke…” forsatte han, men der trykkede Ryuu trækkeren ind og manden blev skudt lige i brystet. Ryuu nåede ikke at skyde mere, før pistolen blev taget ud af hans hånd og han blev slået ud.
Det næste Ryuu så, var op på sin far som holdt om ham. De sad i en bil på vej væk. Ryuu havde blod i ansigtet, både fra hans mor og manden han havde skudt. Ryuu begyndte at græde igen og hans far holdte ham bare ind til sig. Ryuu talte ikke med nogen de næste par dage. Hans far havde fortalt ham at han var medlem af den nordlige Yakuza. Han havde aldrig haft en farlig rolle, derfor havde Ryuu aldrig hørt noget om det. De var blevet redet af lederen, og lige nu overnattede de hos ham. Ryuu blev præsenteret for lederens søn. De var næsten på samme alder, og Ryuus far sagde at han fra i nu af skulle være sønnens bedste ven og altid beskytte ham.
Siden har Ryuu altid været i nærheden af Takeru og med årene blevet Takerus bedste ven og højre hånd. Han gør alt hvad Takeru beder ham om, og hver gang de er i knibe, tager Ryuu skylden for det. Ryuu har også et fin forhold til Takerus lillesøster Emi, og gør også hvad han kan for at beskytte hende, men Takeru vil altid være hans første priotet.
Ryuu har aldrig fortalt Takeru om hans første mord, og han kan heller ikke li at tænke tilbage på det. Ryuu begyndte igennem årerne at se op til Takeru, selvom han selv var et år ældre. Han så hvordan Takeru tog opgaver på sig, selv i en ung alder, og Ryuus respekt er kun blevet større med årene, derfor ville han aldrig kunne vende Takeru ryggen.

Skoleuniform: Ryuu går gerne rundt i løst tøj og en hættetrøje.

Kropsudsmykning: Ryuu har en tatovering af en stor drage på sin ryg.

Ryger: Ryuu ryger fast.

Andet: Ryuu tager stoffer, men det holder han hemmeligt for Takeru. Indtil videre tager han kun stoffer i pille form, for det ikke skal kunne blive opdaget på hans krop. Ryuu har kun gjort det i et års tid, efter han havde haft mareridt i en længere periode om hans mor. Til sidst kunne han ikke klare det, og begyndte på stoffer for at glemme om det. Han tager ikke stoffer når han har opgaver omkring Takeru eller Emi.
Ryuu har altid et våben på sig.
Hans far har selv trænet ham op i kampsport og våbenføring for at kunne beskytte Takeru og Emi.

Klubber: Ryuu går ikke i nogen klubber.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum