Emi Sayuri Tsuyoshi

Go down

Emi Sayuri Tsuyoshi

Indlæg  Pernille on Søn maj 13, 2012 2:47 pm

Fulde navn: Emi Sayuri Tsuyoshi.
Alder: 18 år gammel.
Køn: Kvinde.
Højde: 170 cm.
Kropsbygning: Emi er stærk af en pige at være, men hendes krop er ikke som sådan muskuløs, i hvert fald ikke noget der kan ses. Hun har kvindelige former og har en D-skål.
Klasse/Skole: Hun går på High School i 3.A.
Familie status: Hendes far Shin, er en af lederne af den nordlige Yakuza. Hendes mor Sayuri, er skilt fra deres far, de ser hende kun når hun vil have et eller andet. Hendes storebror, Takeru, er den næste arving i rækken.
Bopæl: Hun bor i klanens hus, sammen med sin far, storebror og resten af ”familien”.
Status: Hun er single. Hun er på ingen måde interesseret i et forhold.
Seksuel interesse: Emi er heteroseksuel, men flirter med begge køn.
Job: Emi har ikke noget arbejde, hun har ikke brug for et da hun er sin fars øjesten og får hvad hun peger på. Hun er heller ikke tilladt at få et arbejde da faren er bange for at hun skal blive angrebet igen. Men hun er uofficielt en af sin storebrors Bodyguards.
Personlighed: Hun har et storebror kompleks, hun ser op til ham, han betyder meget for hende og hun vil have ham for sig selv. Emi stoler ikke på nogen og lader derfor kun familie der er relateret med blod nær sig. Hun tillader ikke at nogen som helst mænd, bortset fra broren, røre ved hende, men hun tillader dog sig selv at røre en del ved mændene i familien. Hun er noget af en flirt og har svært ved at genkende grænser. Hun kan være meget utilregnelig og skifte humør så let som ingenting. Hun har intet problem med at dræbe nogen ved det mindste vink af sin far eller brors hånd. Hun er til gengæld en god skuespiller og forstår at sno de to mænd i sit liv omkring sin lillefinger. Hun kan være meget dominerende og til tider spille på sit lidt barnlige udseende. Hun taler om sig selv i tredje person.
Historie: Emi voksede op som sin far og storebrors øjesten, hun har aldrig manglet noget. Fra barns ben gik hun igennem træning for at være en rigtig japansk dame, men hendes far indså også Emis potentiale som dræbermaskine. Hun blev derfor også trænet lidt i kamp og skydning i smug, som 5 årig dræbte Emi for første gang nogen. Som 8 årig blev hendes forældre skilt og hendes mor sagde at det var Emis skyld, fordi hun havde stjålet morens mand fra hende. Men Emi var egentlig ligeglad, hendes mor havde altid hadet hende, og det havde hun fornemmet. Da Emi var 12 år gammel var hun blevet meget rebelsk og en dag stak hun af fra sine bodygaurds, fordi hun ville i byen og shoppe med sine veninder. Men hun skulle aldrig have stolet på sine veninder, de overgav hende til en rivaliserende klan der ville bruge hende i mod hendes far. I et opmærksomt øjeblik begik et nyt medlem af den rivaliserende bande en handling der betragtes som utilgivelig i Yakuza miljøet, han gjorde Emi ondt, han voldtog hende. Især denne hændelse har været med til at skabe den person Emi er i dag.
Skoleuniform: Emis skoleuniform er nogenlunde som den skal være. Hun bærer den korteste nederdel og de første par knapper i hendes skjorte er åbne.
Kropsudsmykning: Hun er tatoveret som en Yakuza, men tatoveringer på en del af ryggen, balderne, benene og armene.
Ryger: Hun ryger lidt i skjul fra deres far, men tager ikke stoffer da deres far ikke ser venligt på det og fordi de hele tiden skal være vågne og på dupperne.
Andet: Efter overfaldet begyndte hun at gå langt mere op i sin træning, så hun træner i kamp og våbenføring. Hun har derfor hurtige reflekser og har forstand på hvordan man bruger enhver type våben. Hendes far elsker at tænke på hende som en giftig blomst, smuk og sød udenpå, men dødsensfarlig indenunder. I skolen er hun en del af den lille pige gruppe der er frygtet af andre.
Klubber: Hendes far har tilladt hende at være medlem af judo klubben, men kun på den betingelse at hendes Bodyguards også er til stede.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum