Livet som universitets elev

Side 8 af 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Go down

Re: Livet som universitets elev

Indlæg  Pernille on Fre jun 06, 2014 11:54 am

Raiden sukkede ”hvis du aldrig har prøvet det, hvorfor er det så, så vigtigt at prøve med mig?” spurgte han og rodede sig selv i håret. Efter Raiden havde lukket døren sukkede han irriteret, han skulle aldrig havde indledt bare det mindste med en han boede med. Han rystede på hovedet af sig selv og smed sig selv på sin seng. Han skulle arbejde i morgen tidligt og træne fodbold igen senere samme dag. Der kunne han tage snakken med Misaki.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Livet som universitets elev

Indlæg  Admin on Tors jul 17, 2014 3:09 pm

Misaki rystede på hovedet, da Raiden spurgte hvorfor det var vigtigt at det var ham. ”Ved jeg ikke..” sagde Misaki bare stille før han gik. Misaki gik i seng, og prøvede at få noget søvn, men tanker farede rundt i hans hoved. Det var ikke en gang ham der havde startet det. Det var Raiden der havde kysset ham, og spurgt om han ville. Misaki sukkede, og ville ønske han bare kunne glemme. Misaki fik ikke meget søvn den nat, og han var glad for at Raiden skulle tidligt afsted. Misaki skulle selv til timer lidt senere på dagen. Misaki tjekkede sin kalender, og så at der var træning med fodbold senere i dag. Misaki var ikke sikker på at han havde lyst til at tage af sted. Men som altid valgt Misaki at han ville tage beslutningen senere. Misaki spiste morgenmad med Aki, og rodet der efter op efter dem og tog til timer.
Da tiden til træning nærmede sig, var han stadig i tvivl. Raiden havde i princippet startet det hele op og havde også afvist ham. Men måske Raiden havde været fuld nok til at han ikke ville huske det i dag. Hvis det vidst sig, ville Misaki gøre sit bedste i ikke at lade sig påvirke af det, men måske prøve at ligge lidt afstand til Raiden, så de ikke kom i sådan en situation igen. Så Misaki tog afsted til træning, og havde skiftet trøje inden han mødte op til træning. Han havde været ude og træne med dem før, og havde fået sit eget træningstøj.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2538
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Side 8 af 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum