Natten er kun lige begyndt...

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

Natten er kun lige begyndt...

Indlæg  Admin on Tors jun 23, 2011 2:06 pm

Ice gik roligt ned af gaden. Hun havde efterladt sin sportstaske på togstation i et skab. Hun havde skiftet på toilette. Hun havde taget sin paryk på og sine blå kontaktlinser, og en sort kjole, men et blåt mønster ned af siden. Kjolen sidder stramt, og går til det øverste af hendes lår. Hun har sort højehælede sko på, med et blåt skær. Farven blå var blevet hendes ynglings. Hendes hår hang som altid. Flere fyre så efter hende, men hun strålet også af selvtillid. Hun havde ikke været hjemme siden i morges. Men det var også bedst at blive væk, hendes far havde slået hende aften før, fordi hun en sjælden gang var blevet hjemme for at lave lektier. Hun havde dækket de blå mærker hun havde fået med make-up, men lige nu bekymrede det hende ikke, nu skulle hun havde det sjovt.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Natten er kun lige begyndt...

Indlæg  Pernille on Tors jun 23, 2011 3:34 pm

Raiden kom gående ned af gaden, han var på vej fra sit arbejde på tankstationen til sit job i baren som vært. Han havde en bandana på, en hvid T-shirt uden ærmer og et par bukser der havde et rødt/orange mønster, det var en del at tankstationens uniform. Jakken havde han over skulderen sammen med tasken hvor hans skiftetøj var i. Raiden gabte lidt mens han strakte sig, hvorefter han skruede højere op for musikken han hørte på sin Ipod. Han prøvede at holde sig selv vågen, han var taget hjemmefra ved 5 tiden i morges, tager på universitetet og lavet noget arbejde for professoren, derefter arbejdet hos blomsterhandleren, så på tankstationen og nu skulle han på arbejde som vært. Det var sjældent at han skulle arbejde på alle sine arbejde samtidigt, men eksamenerne nærmede sig på universitet og der var mange bryllupper lige nu hvilket gjorde at han måtte tage flere vagter hos blomsterhandleren, og på baren og den sags skyld. Musikken i Raidens øre var så høj at han ikke hørte at der var en der nærmest skreg hans navn ned gennem gaden og derved tiltrak sig folks opmærksomhed. ”ARATA!!” der gik et sæt i Raiden da han synes han havde hørt sit navn da han skiftede sang, han ville se sig over skulderen men nåede det ikke. Der var en der hurtigt lod sin arm glide over han skulder, og lod sin anden arm glide over kvinden der gik siden af Raidens skulder. ”hørte du mig ikke?” spurgte en af hans arbejdes kollegaer fra baren skuffet da Raiden hev høretelefonerne ud af sine øre. ”Nej… det må du undskyld.. hvordan kunne jeg dog undgå din store mund” sagde Raiden lidt grinende. Men han tiltede hurtigt hovedet på skrå da han lå mærke til at han havde sin arm over en kvindes skulder, var det ikke hende han havde gået forbi for lidt siden? ”Godaften Frøken” sagde kollegaen smilende til hende ”leder du efter noget sjovt at lave i aften?” spurgte han hende charmerende. Raiden så væk mens han rodet lidt ved bandanaen, kollegaen var gået over i ``vært mode´´ og prøvede at skaffe sig en kunde. ”Jeg ved godt vi ikke ligner det..” sagde han mens af alt for at virke ydmyg, men så, så han på Raiden, der mildest talt ikke lignede en vært endnu. Kollegaen tog i Raidens bandana og hev den af ”men vi underholder på en bar.. og vi vil rigtig gerne se dig i aften” sagde han med et smil og gav hende sit kort. Raiden tog sin bandana tilbage og rodet sig i håret, det var ikke fordi han ikke ville snakke med kvinden, men lige nu var han bombet og ville bare gerne ind i omklædningsrummet for at tage et bad og klæde om.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Natten er kun lige begyndt...

Indlæg  Admin on Tors jun 23, 2011 4:03 pm

Ice så sig ikke tilbage, selvom hun kunne høre en råbe, men det var ikke hendes navn som blev råbt, og hun var egentlig også ligeglad. Ice rynkede brynen da en lage en arm over hendes skulder. Hun så mod fyren som havde lagt armen, men i første omgang så han ikke på hende, men på fyren hun havde været på vej forbi. Hun smilte flirtede tilbage til fyren da han smilte til hende. ”Måske, kommer and på hvad i kan tilbyde.” sagde hun, og havde ikke tænkt sig at tage nogen andre steder hen, end hvor hun plejede at komme. Ice så på fyren ved siden af. Nej de lignede slet ikke nogen der arbejde på bar. Hun tog i mod kortet og så kort på det. Måske hun skulle ligge et besøg forbi, så kunne hun altid tage nogen fyre med tilbage. ”Jeg vil overveje det.” sagde hun og så flirtede på fyren som havde givet hende kortet. ”Men så skal i love, at det bliver jer som underholder mig.” sagde hun og blinkede til dem, og gik et skridt til siden, så hun kom fri af hans arm, men på en elegant måde. Hun havde intet i mod at være tæt på fyre, men det skulle være på hendes betingelser. Ice så på fyren med bandana. Han så smadret ud, og var det ikke en uniform for en tankstation? ”Ses drenge.” sagde hun og vendte om og gik videre.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Natten er kun lige begyndt...

Indlæg  Pernille on Tors jun 23, 2011 4:25 pm

Kollegaen smilte charmerende til kvinden ”vi kan tilbyde lige hvad du kunne tænke dig” sagde han sensuelt. Raiden rystede lidt på hovedet og fjernede kollegaens arm fra hans skulder ”tal for dig selv” sagde han roligt, Raiden gav ikke den samme service som kollegaen. ”Det lover vi” sagde Raiden med et charmerende smil ”vi ses” sagde han og vinkede til hende. ”Hvorfor gjorde du ikke noget så hun gik med os nu?” spurgte kollegaen. Raiden smilte og gik videre ”Har du set os?” grinte han mens han gik videre mod baren ”ingen pige der har bare lidt mellem ørerne ville tro at vi var værter når vi går klædt sådan her” sagde han og drejede ned i en gyde for at komme til barens bagdør. Kollegaen kunne kun give ham ret. Raiden smed sit tøj og gik ind i et af badene, det samme gjorde hans kollega, Raiden kunne ikke lade vær med at lade sit blik glide ned af sin kollegas krop, han var nu en flot mand. Raiden smilte efter badet, det havde virkelig hjulpet på hans lidt trætte krop. Han tørre sig og trække i sit tøj, det par tæt siddende sorte bukser, en hvid skjorte hvor de første knapper er åbne og en sort vest. Snart efter han var kommet ud kom en af hans stamkunder på besøg og Arata tog en drink med hende.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Natten er kun lige begyndt...

Indlæg  Admin on Tors jun 23, 2011 4:52 pm

Ice smilte charmerende igen. Hun modtog ikke den form for service, hvis hun ville kunne hun få hvem hun ville, det eneste hun ville var at have det sjovt. Ice gik ind af bagdøren, selvom hun egentlig ikke arbejde der. ”Hey Ice.” sagde en af de sædvanlige som stod bag baren. De kendte hende, og hun så dem lidt som familie, især ejeren. En ældre herre, som ikke havde problemer med at stille sig mellem nogen så var på vej i slås kamp. ”Du ser godt ud her til aften.” sagde han og slog hende i ryggen. Hun vendte sig mod ham, og stod med hænderne i siden og skubbede hoften til den ene side. ”Hvornår ser jeg ikke godt ud?” spurgte hun. Hun var ikke sur over at han havde slået hende i røven. Han grinte. ”Ja undskyld. Du er lækker som altid.” sagde han grinende. Ice satte sig ved baren. Men hun sad der kun kort til musikken begyndte. Hun elskede at være på danse gulvet, og der tilbragte hun det meste af sin tid. Hun drak egentlig ikke så meget, men hun fik tit fyre til at købe drinks til hende. Ice satte sig på en barstol og pustede ud. Hun havde været på gulvet i noget der lignede 3 timer. ”Hey, jeg går lige ud og får noget luft.” sagde hun til ham bag baren. Det var ham som havde givet hende et klap i røven. ”Bare pas på dig selv. Du ved hvordan han har det, når du ikke er her.” sagde han og smilte. Han mente ejeren. Ice sukkede og rullede med øjne. ”Jaja.” sagde hun. Men hun følte sig varm inden i. Hvis det ikke var fordi hun kendte sin far, ville hun næsten tro, at ejeren var hendes far, som han bekymrede sig for hende. Ice gik stille ud. Hun havde gået så meget i højehæle, at hun kunne gå i dem en hel dag, uden at hendes fødder blev trætte. Hun fandt kortet frem hun havde fået tidligere. Hun undrede sig over, hvorfor hun overhovedet overvejede det, men gik mod baren. Selvom hun aldrig havde været der før, gik hun ind som om hun ejet stedet.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Natten er kun lige begyndt...

Indlæg  Pernille on Tors jun 23, 2011 5:21 pm

Da kvinden fra før kom ind på baren var der straks nogen mænd der tog i mod hende og bød hende indenfor. Samtidigt var Arata ved at hjælpe en af sine stamkunder, der havde fået lidt for meget at drikke, ud af døren. Han havde hendes arm bag sin nakke og hjalp hende med at stå på sine ben. Da han så kvinden fra før smilte han glad og bukkede med lidt besvær for hende ”velkommen.. tak fordi du kom” sagde han charmerende, nu lignede han helt bestemt mere en vært. ”Hvaaaaaad? Jeg er ikke engang taget af sted og du har fundet dig en ny pige” klagede Aratas fulde stamkunde lidt surt. ”Selvfølgelig ikke… du ved der kun er dig for mig” sagde han charmerende til hende for at få hende til at falde lidt ned. ”Hvis… hvis du virkelig har det sådan… hvorfor så iiiiikkkkeee?” spurgte kunden og tog om Aratas hals med den ene arm og hende hånd ned til kanten af hans bukser. Arata smilte venligt mens han fjernede hendes hånd fra hans bukser, han lænte sig lidt ned til hende ”Fordi jeg gemmer mit kirsebær til jeg er blevet gift” sagde han og blinkede til hende, hvilket gjorde kunden rød i kinderne. Med kirsebær mente han sin mødom. ”Jeg er hos dig lige om lidt” sagde han til kvinden fra før, han skulle lige hjælpe den fulde stamkunde ud i en taxa. Han kom snart efter tilbage ”Mit navn er Arata” sagde han og rakte hende et menukort ”er der noget du ønsker?” spurgte han hende med et smil og satte sig siden af hende.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Natten er kun lige begyndt...

Indlæg  Admin on Tors jun 23, 2011 5:38 pm

Ice smilte flirtende til dem der bød hende velkommen, men de interesserede hende ikke. Hun fik øje på fyren med bandana, bortset fra at han så bedre ud nu. Ice så lidt på kvinden. Tænk at drikke sig så fuld. Hun så sig lidt omkring, men hun blev hvor hun var, så hun hørte hvad kvinden spurgte fyren om, og hvad han svarede igen. *Jomfru?* tænkte hun og så roligt på ham da han talte til hende og nikkede til at han ville være ved hende om lidt. Det var længe siden hun havde været på bar, hvor hun ikke selv skulle arbejde. Hun gik hen til et bord og satte sig. Det var en slags sofa, så man kunne sidde ved siden af hinanden, og der kunne sikkert sidde flere end bare to. Hun havde svært ved at tro på at fyren var jomfru. Han så godt ud, det indrømmede hun gerne, så derfor tvivlede hun på, at han ikke ville kunne finde sig en partner. *Og det tænker du, som ikke selv har været sammen med nogen.* tænkte hun og lod det ligge. Hun så ud i lokalet, men så op på ham da han kom tilbage. ”Ice.” sagde hun kort da han sagde sit navn, og tog i mod menukortet. Hun så på ham da han satte sig ved siden af hende, og smilte lidt. ”Lidt sjov, er det eneste jeg ønsker.” sagde hun, og havde på fornemmelsen, at han ville blive ved hende til hun gik. Hun havde ikke tænkt over at det var sådan et sted hun var kommet, men hun nød at få opmærksomhed. ”Hvis du ikke kan levere det, så gå.” sagde hun og så igen på menukortet. Hun sad lidt, og lod ham tænkte over svaret. Hvis han gik, ville hun ikke stoppe ham, men hvis han blev, bestilte hun en drink.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Natten er kun lige begyndt...

Indlæg  Pernille on Tors jun 23, 2011 5:52 pm

*Ice?* tænkte han undrende, men lod det ligge, det var et udsædvanligt navn, som sikkert bare var et falskt navn. ”Sjov?” sagde han med et smil *Hun vil ikke snakke?* tænkte han undrende, de fleste kunder der kom her kom fordi de var ulykkelige, de var sammen med en de ikke kunne snakke ordentlig med eller brokke sig til, eller også følte de sig ensomme. Men de ville alle have det samme, kærlighed de ikke fik et andet sted fra. Han tiltede hovedet lidt over hendes direkte tone, men smilte så ”Selvfølgelig kan jeg have det sjovt… hvad kunne du tænke dig at lave?” spurgte han hende med et smil. Kollegaen kom over og hilste på Ice og satte sig på den anden side af hende.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Natten er kun lige begyndt...

Indlæg  Admin on Tors jun 23, 2011 6:02 pm

Hun så på ham igen, da han sagde han godt kunne have det sjov. Hun havde undret sig over hvorfor han havde gentaget sjov, som om det var noget mærkeligt noget. Ice havde ingen problemer hun ville tale om, Saya var en anden sag, men de to blev holdt adskilt. Hun smilte lidt igen. ”Danse, f.eks.” sagde hun. Ice så på kollegaen og sagde igen sit navn til ham.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Natten er kun lige begyndt...

Indlæg  Pernille on Tors jun 23, 2011 6:13 pm

Han smilte lidt da hun forslog at de skulle danse, det kunne han sagtens. Kollegaen præsenterede sig også med et navn der ikke var rigtigt og bød hende derefter op, han havde hørt at hun gerne ville danse. Arata så efter dem da kollegaen trak Ice med ud på dansegulvet, kollegaen var vist lidt betaget af hende. Arata rejste sig og gik op for at få en drink, Ice havde ikke sagt noget om hvad hun ville have og det var desuden også dumt at have to værter ved en kunde, Ice virkede ung, gad vide om hun overhovedet vidste at hun skulle betale for deres tid? Havde hun overhovedet pengene? Arata smilte til en ny kunde der var begyndt at komme til ham, han bød ham velkommen og snakkede med ham.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Natten er kun lige begyndt...

Indlæg  Admin on Tors jun 23, 2011 6:49 pm

Ice så på den nyankommende, og lod ham bude hende op. Hun var en god danser, og hun vidste hvordan hun skulle bevæge sig. Mens de dansede så hun sig lidt omkring. Hun kunne ikke blive her for længe. Hun havde penge. Hun havde allerede fået lidt her til aften, og hun brugte stort set aldrig penge, og så stjæl hun også fra folk. Ice så forførende på sin danse partner, og lod sig glide seksuelt op af ham. Hun nød at danse, både alene og med partner. Ice så at Arata var gået videre, og hun blev vred, og en smule skuffet måske? Hun nød at få sig meget opmærksomhed som muligt, også selvom det var hans arbejde, følte hun alligevel at hun havde første ret på ham. Hun så at han begyndte at snakkede med en anden mand. Ice drejede elegant om sig selv, for at komme ud af hænderne på ham hun dansede med, og gik hen mod Arata, og gik hen og satte sig i hans skød. ”Jeg troede du ville give mig sjov.” sagde hun og smilte selvsikkert. ”Hvis du alligevel ville droppe mig, kunne du bare have sagt, at du ikke kunne klare det.” sagde hun roligt.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Natten er kun lige begyndt...

Indlæg  Pernille on Tors jun 23, 2011 7:14 pm

Arata lagde mærke til kvindens dans med hans kollega og smilte bare lidt over det, hun var nu ophidsende. Det lod til at hans kollega mente det samme. Arata så overrasket på Ice da hun kom og satte sig i hans skød, han lagde roligt en hånd på det nederest på hendes ryg ”jeg har det da også sjovt” sagde han med et venligt smil. ”Jeg droppede dig ikke det var bare fordi..” begyndte Arata og kom til at se på den mandelig kunde. Han var rød i kinderne og virkede ikke rigtig til at ville have Ice i nærheden. Arata smilte sødt og forstående til sin mandelige kunde, det var ikke alle der var sikker på hvilket seksualitet de havde og denne kunde virkede til at kunne lide mænd når det kun var de to sammen, men når andre var nær virkede han ikke til at have det særlig behageligt med at han blev sat sammen med en anden mand. ”Selvfølgelig kan jeg klare dig” sagde Arata ved Ices øre. Han rejste sig roligt så hun også kunne rejse sig, han undskyldt overfor sin mandelig kunde og lænte sig ind til ham, han hviskede noget i hans øre der gjorde kundes øjne store og gjorde hans kinder røde. Arata smilte lidt spørgende til ham og kunden nikkede hurtigt til ham ”Fint.. så er det en aftalte” sagde Arata glad og rettede sig op igen. Kunden skyndte sig ud af baren og Arata vendte sin opmærksomhed mod Ice igen. ”Skal vi danse?” spurgte han hende.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Natten er kun lige begyndt...

Indlæg  Admin on Tors jun 23, 2011 7:24 pm

*Ja, men ikke med mig.* tænkte hun lidt surt, med lod det ikke ses. Hvis der ikke snart skete noget mere sjovt, kunne hun lige så godt tage tilbage, hvor hun fik penge for det. Ice var god til at se ud af øjenkrogen, uden at blive opdaget, og hun opdagede hvordan den anden mand rødmede. Han ville åbenbart ikke ankende, at han kunne lide mænd. Ice smilte lidt, da Arata hviskede i hendes øre. Hun rejste sig stille op. Ice så efter manden da han skyndte sig ud. Hun havde set hans store øjne. Havde Arata mon tilbudt sig selv seksuelt, siden manden havde set så overrasket ud. Ice så på Arata og smilte. ”Kan vi godt.” sagde hun og tog hans hånd. Hun måtte se at komme tilbage. Hun hadet at bruge penge og elskede at have dem. Hun trak ham med ud på gulvet. Hun troede ikke længere på Arata var jomfru, noget virkede bare forkert. Hun begyndte at danse, som hun havde danset med hans kollega.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Natten er kun lige begyndt...

Indlæg  Pernille on Tors jun 23, 2011 7:41 pm

Arata forstod også hvordan man dansede, så han dansede så det passede til hende, men han styrede hende stadig lidt. ”Har du det sjovt?” spurgte han hendes sensuelt ved øret efter de havde danset lidt. Men efter ca. en halv time stoppede Arata, hans mobil viberede i hans lomme. ”Ah…” sagde han og smilte ”jeg er ked af det men det er fyre aften” sagde han med et smil. Han lænte sig ned og gav hende et blidt uskyldigt kys på kinden ”det var hyggeligt at møde dig Ice.. tak for dansen.. kom endelig igen” sagde han og bukkede for hende. Han overlod Ice til kollegaen og gik ud i omklædningsrummet. Han tog bare sin taske og gik ud foran. Som de havde aftalt sad den mandelige kunde fra før og ventede på ham lidt derfra, Arata gik hen til ham og de begyndte at gå væk derfra sammen.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Natten er kun lige begyndt...

Indlæg  Admin on Tors jun 23, 2011 7:54 pm

Ice ville nok aldrig indrømme det, men hun kunne lide at danse med Arata. Han tilpassede sig hendes dans, men lod hende alligevel ikke tage styringen. Hun smilte lidt og lænte sig ind til hans øre. ”Ja, men jeg elsker også at bevæge min krop.” sagde hun seksuelt tilbage. Hun så på ham da han stoppede med at danse, og så på hans mobil. Hun havde en ide om hvad han skulle, men hun var ligeglad. Hun lod ham kyssede hendes kind, og hun tog et visitkort fra baren hvor hun selv opholdte sig meget. ”Kom forbi en gang.” sagde hun og skubbede det i hans bukselomme. Hun ville gerne have sjov med ham engang, når hun ikke skulle betale. Ice takker nej til endnu en dans, hun ville videre, så hun gik op for at betale. Hun havde ikke fået noget at drikke, så hun skulle bare betale for de to drenges tid. Ice gik stille ud, og fik øje på Arata. Han var let nok at genkende. Hun så sig lidt omkring. Hun vidste ikke hvorfor, men hun ville se hvor de skulle hen, for hun havde også genkendte manden fra før. Ice begyndt roligt af gå ned af gaden efter dem.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Natten er kun lige begyndt...

Indlæg  Pernille on Tors jun 23, 2011 8:19 pm

Arata så på kortet hun havde skubbet i hans bukselomme ”selvfølgelig” sagde han med et smil, men han vidste det nu ikke.
Raiden og den mandelige kunde gik et godt stykke tid, de gik sådan set bare og snakkede. De kom længere og længere væk fra gaden hvor der var mennesker og til sidste tog Raiden forsigtigt den mandelige kundes hånd. Kunden blev rød i kinderne men gav ikke slip på Raidens hånd. Raiden kunne ikke lade vær med at synes at kunden var virkelig cute, det var nok også derfor han gjorde det her. Kunden var ældre end Arata, måske var han omkring de 35, og han havde en høj stilling i et firma som Raiden ikke havde noteret sig hvad hed. Han havde ingen familie, så idet mindste ville hans lille eksperiment ikke gå ud over en familie et eller andet sted. Manden var kommet til Raiden engang hvor han var fuld, han var vist gået forkert og endte vist lidt ved tilfælde ved Raidens bord. De havde snakket flere timer og i sin fuldskab havde kunden afsløret hans inderste tanker for Raiden. Til trods for sin stilling i samfundet og sin alder havde kunden ikke meget erfaring med forhold og blev hel rød i kinderne når han snakkede om det. Hvordan kunne Raiden synes andet end at han var cute? De stoppede for at få en kop kaffe og der blev pludselig stille mellem dem. Raiden havde nu ikke noget i mod det, det var ikke fordi de ikke havde noget at snakke om, men det var også rart med noget stilhed engang i mellem. Raiden så på kunden og så at han var helt rød i kinderne, vil han gerne sige noget? Spørger om noget? Tænkte Raiden, med et frækt smil tog han kundens arm og hev ham lidt ind til sig, han plantede sine læber mod kundens. Kunden blev tydeligvis overrasket da han tabte sin kaffe, men flyttede sig ikke lige med det samme. Han bukkede hurtigt for Raiden mens han undskyldte sig, han skulle af sted. Raiden stod og så lidt trist efter kunden *Ahhh… øv.. jeg skræmte ham vist* tænkte han og samlede den tabte kaffekrus op, han gik hen til en skraldespand og smed den ud. Han tog en slurk af sin kaffe mens han vendte om og gik tilbage hvor han kom fra. Han huskede tilbage på hvordan kunden havde set ud da han havde undskyldt sig, helt rød i bærret *kawii* tænkte Raiden med et smil. Han tiltede hovedet da han så Ice ”Goddag” sagde han lidt undrende.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Natten er kun lige begyndt...

Indlæg  Admin on Tors jun 23, 2011 8:39 pm

Ice gik stille efter dem. Hvad lavede hun? Hun burde gå tilbage, og have noget sjovt på baren. Danse og se fyre savle over hende, men det interesserede hende lidt, at se hvad der skete med de to. Hun begyndte at kede sig. De snakkede kun, og hun var for langt væk til at kunne høre om hvad. Hun begyndte at små fryse. Det var ved at være sent, og hun gik kun i sin kjole. Uden at ville det, begyndte hun at tænke på hvad hendes lære havde gået igennem i dag. Hun brugte ikke nok tid på sine lektier, og det vidste hun godt. Ice fokuserede på dem igen, da de bevægede sig mere, og hun smilte lidt, da hun kunne se at de kyssede. Hun stoppede op og lænte sig lidt op af væggen ved siden af hende. Det kunne endelig være at der kom til at ske noget. Hun sukkede da hun kunne se den ældre fyr smutte. Han var sikkert usikker på, hvilket køn han var til. *Kunne have været sjovt at drille ham.* tænkte hun, men nåede ikke at tænke mere, før Arata talte til hende. ”Goddag.” sagde hun roligt tilbage og smilte lidt. Hun gik helt hen til ham, og lage arme om halsen. ”Nu forstår jeg bedre, hvorfor du ikke har lagt mere and på mig. Du spiller for det andet hold.” sagde hun og blev stående med arme om hans hals. Han var en del højere end hende, men hendes sko gjorde hende næsten 10 cm højere.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Natten er kun lige begyndt...

Indlæg  Pernille on Tors jun 23, 2011 8:51 pm

Raiden så lidt undrende på Ice da hun kom helt hen til ham, han lod hende tage sine arme om hans hals og holdte sit kaffekrus lidt væk fra hende så han ikke risikerede at spilde på hende. Han smilte lidt da hun talte ”Jeg spiller faktisk for begge hold…” sagde han roligt og så hende lige ned i øjnene ”grunden til jeg ikke har lagt mere an på dig er at du simpelthen ikke er min type” sagde han roligt. Han tog en slurk af sin kaffe og trak sig roligt ud af hendes arme. ”Hør.. normalt ville jeg have det sjovt med dig… men jeg skal hjem nu” sagde han med et smil. Han havde afvist hende.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Natten er kun lige begyndt...

Indlæg  Admin on Tors jun 23, 2011 9:00 pm

Hun smilte lidt. Som Ice, fik hun altid sin vilje omkring fyre. Hun havde aldrig været i seng med nogen, men det betød ikke at hun ikke nød deres opmærksomhed. Hendes øjne blev først vantro. Det kunne han ikke mene. Ice var selvsikker, smuk. Hendes øjne blev vrede da han trak sig tilbage. Han afviste hende? Ice? Hendes øjne flakkede lidt. Ingen afviste Ice. Saya måske, men hun ville aldrig prøve på den salgs. Hun smilte ondt. ”Fint, gå hjem og bliv knaldet af en fyr. Jeg tvivler på at du spiller for begge hold.” sagde hun koldt og vendte med et ryk rundt og gik med faste skridt tilbage. Den afvisning havde rystet hendes vreden, og hun var vred.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Natten er kun lige begyndt...

Indlæg  Pernille on Tors jun 23, 2011 9:13 pm

Raiden så lidt undrende på hende, blev hun sur pga. en afvisning? Hvor gammel var hun lige? ”Desværre er der ingen fyr at blive knaldet af” sukkede Raiden og trak på skulderen, hendes onde kommentar prellede af på ham, han havde for længst vænnet sig til den slags ting. Han smilte lidt, det var ligegyldigt hvad hun troede, han havde ikke brug for at bevise noget over for hende. ”Den der slags opførsel er en af grunden til at jeg ikke kun spille på dit køns hold” sagde han og sukkede dybt. Han mente at kvinder hurtigt blev hysteriske.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Natten er kun lige begyndt...

Indlæg  Admin on Tors jun 23, 2011 9:20 pm

Ice kunne godt vende sig, og råbe noget mere af ham, men hun gad ikke bruge sin tid på at blive vred. Det var ikke derfor hun var Ice, det var for at havde det sjovt. Det var Saya som havde problemer, ikke Ice. Hun gik videre uden at se sig tilbage. Saya ville aldrig havde taget en afvisning så hårdt, men hun vil heller ikke truer at ligge and på en selv, hun følte sig kun selvsikker når hun havde parykken og kontaktlinserne på. Hun gik tilbage til baren, men hun følte ikke at hun længere var i humor. *Arata ødelagde det.* tænkte hun vredt. *Glem det. Den bøsse betyder ikke noget, han ved bare ikke når han ser en sild foran sig.* tænkte hun og drak mere end hun plejede.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Natten er kun lige begyndt...

Indlæg  Pernille on Tors jun 23, 2011 9:41 pm

Raiden så stille efter hende, han smilte lidt og med et suk gik han bare videre hjem ad. Han boede ikke særlig langt derfra. Han fandt sin nøgle frem og satte den i døren, han skubbede den op og ganske rigtigt, der var mørkt i hans lejlighed, der var ingen til at tage i mod ham. Han sukkede lidt og gik ind, han tændte lyst og trådte af sine sko, han skubbede døre i og låste efter sig. Han ville ikke sige han følte sig ensom, hvis han ønskede en at tilbringe tiden med kunne han bare skaffe det, men alligevel var det rart at der var en til at tage i mod en når man kom hjem fra en lang arbejdsdag. Raiden vidste ikke at han ville have en boede inden længe. Han tog et bad og satte sig på sofaen for at se lidt nyheder, i morgen skulle han bare arbejde hos professoren og derefter træne fodboldholdet. Han mærkede hurtigt hvordan søvnen begyndte at tage over mens han sad foran fjernsynet. Han slukkede tv’et og gik ind i soveværelset, han smed sig på sengen, og ville gerne læse en bog, men var simpelthen for træt.
Dagen efter stod han op, gik i bad, gjorde sig klar til arbejde og tog af sted, den var omkring 6.00. Han fandt sine nøgler frem til professorens kontor og låste døren op. Raiden var ved at få et hjerteanfald da han så det kontor han havde ryddet op dagen før sejle i bøger og papirer. Han sukkede irriteret og begyndte at rydde op. Et par timer senere kom han gående med en stor stak bøger der skulle på plads ved arkiverne. Han kunne ikke rigtig se hvor han gik, nok også fordi han stadig havde sine læsebriller på.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Natten er kun lige begyndt...

Indlæg  Admin on Tors jun 23, 2011 9:58 pm

Ice blev i byen, længere end hvad hun havde tænkt sig. Hun gik tilbage til togstation og skiftede tøj. Hun børstede tænder, fjernede make-upen og tog deo på, men hun kunne stadig lugte alkoholen. *Bare far sover når jeg kommer hjem.* tænkte hun og tog på toget hjem. Inden lage mærke til hende mere, men hun udstrålede heller ikke den samme selvtillid mere. Saya gik stille det sidste stykke hjem, og løste sig stille ind i lejligheden, hvor hun boede med sin far. Hun sukkede lettet op, da hun kunne høre hendes far snorke. Hun listede i seng og faldet i søvn med det samme.
Saya stå tidligt op morgen efter. Hun lavede morgenmad og smilte til sin far da han stod op. Han havde ikke drukket særlig meget aften før, og var derfor i godt humor. De nød en rolig morgenmad sammen og Saya tog af sted til skole. Saya mødte ind kl 8. Hun havde en enkel time, og så en fritime. Saya brugte sine fritimer på at læse op. Hun fandt en bog frem for tasken og begyndte at læse mens hun gik mod biblioteket, og bemærkede derfor ikke hvor hun gik. Saya gav et kort skrig fra sig da noget stødte ind i hende og hun skærmede sit hoved da en masse bøger begyndte at vælte ned over hende. ”Undskyld.” sagde hun chokket og begyndte at samle bøgerne op fra gulvet. Hun havde ikke set hvem hun var stødt ind i.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Natten er kun lige begyndt...

Indlæg  Pernille on Tors jun 23, 2011 10:15 pm

Der gik et sæt gennem Raiden da han stødte ind i en og han prøvede at gribe nogen af bøgerne inden de ramte både den han stødte ind i og gulvet. Han så ned på pigen han var stødt ind i ”Nej det er mig der undskylder..” sagde han og begyndte også selv at samle bøgerne sammen. Han tog kort om hendes hage og fik hende til at se på ham ”Er du okay?” spurgte han hende lidt bekymret, ud over brillerne var ikke meget ændre ved Raidens udseende fra i går. Han tiltede hovedet lidt igen, pigen virkede bekendt, men.. hvorfra?

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Natten er kun lige begyndt...

Indlæg  Admin on Tors jun 23, 2011 10:22 pm

Saya så lidt underne op på ham som var stødt i hende da han tog ved hendes hage. Hun rødmede. Mest fordi at en fyr rørte ved hende og fik hende til at se på ham. Og hun genkendte ham. Det var Arata fra aften før, ham som havde afvist Ice. Hun havde ikke længere paryk på, og hendes øjne var naturligt brune. Hun havde meget lidt make-up på, og hun havde ikke samme selvtillid som Ice. Hun hev genert sit hoved til sig og så på gulvet igen. ”Jeg… jeg er okay.” sagde hun og rejste sig med nogen af bøgerne. ”Her.” sagde hun uden at se på ham og rakte bøgerne i mod ham. Hendes sportstaske stod på gulvet ved siden af hende.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Natten er kun lige begyndt...

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum