Raiden Arata Orochi

Go down

Raiden Arata Orochi

Indlæg  Pernille on Tors jun 23, 2011 1:10 pm


Fulde navn: Raiden Arata Orochi. Han bruger sit mellemnavn på sit arbejde som vært.
Alder: Han er 23 år gammel.
Køn: Mand.
Højde: 188 cm.
Kropsbygning: Raiden er høj og forholdsvis muskuløs, men det er nu mest pga. den slags arbejde han går rundt og laver end noget andet. Ellers er hans krop af almindelig bygning.
Klasse/Skole: Raiden går ikke længere i skole. Det har han ikke gjort siden han blev færdig på High School. Det er ikke fordi Raiden ikke har et godt nok hoved på sine skuldre til at læse videre, men han gider bare ikke og kan ikke se meningen med at gå mere i skole når han sagtens kan tjene til dagen og vejen nu.
Familie status: Raiden har ingen levede familiemedlemmer tilbage udover sin onkel, som bor i Korea.
Bopæl: Raiden bor i sin egen lejlighed. Han har boet alene siden han var omkring 12 år gammel.
Status: Lige nu er han single. Han er lige kommet ud af en affære med en gift kvinde. Men har samtidigt lidt kørende med den professor han arbejder for på universitetet.
Seksuel interesse: Han er biseksuel. Det har vidst siden han var 14 hvor han var sammen med en af samme køn og ikke fortrød det eller skammede sig.
Job: Raiden har alle mulige slags jobs. Han er først og fremmest en assistent til en litteratur professor på universitet. Derudover har han arbejde i en blomsterhandler og på en tankstation. Han har også arbejde som vært om aftnen, men her tilbyder han kun sit selskab, ikke andet. Hvis han har tid og lyst tager han som regel også alt muligt forskellige arbejde hvis nogen lige står og mangler en, det kan f.eks. være arbejde nede på havnen, flytte opgaver osv.
Personlighed: Han er som regel hjælpsom og venlig, altså hvis han gider. Han tager ikke livet så seriøst, det der sker, sker. Han gør mest det han har lyst til, har ikke rigtig nogen fremtidsplaner for sit liv. Til trods for at Raidens opførsel er præget af hans afslappede tilgang til livet er han ansvarsbevidst. Han kunne aldrig finde på at skippe et arbejde fordi noget andet kom i vejen. Han tager dog nogen af sit arbejde mere seriøst end andre. Han er social og har ikke noget i mod at tale med fremmede mennesker. Raiden er langt fra genert, det er livet for kort til. Raiden er lidt ligeglad med at bruge vold, men plejer som regel at undgå det hvis han kan. Han forstår dog at slås.
Historie: Raidens forældre blev dræbt da han var 2 år gammel, så han husker dem ikke rigtig. Hans onkel tog ham til sig, men onklen arbejdede nonstop som politimand, han ville opklare Raidens forældres sag. Dette gjorde at de aldrig udviklede et tæt forhold. Raiden tilbragte det mest af sin barndom sammen med venner, så når han tænker tilbage på sin barndom ser han den ikke som ensom eller dårlig. Da Raiden var 11 år gammel fik hans onkel et tip der førte ham til Korea, han ville have Raiden med, men han nægtede. Løsningen blev at onklen lejede en mindre lejlighed i sit eget navn og lod Raiden bo der, men det var på den betingelse at Raiden måtte klare sig selv når han var gammel nok. Hvilket Raiden også gjorde, han klarede sig fint gennem skolen, han fik et arbejde lige så snart han var gammel nok og flyttede i sin egen lejlighed da han var gammel nok til selv at leje en. Men Raidens barndom har nok gjort at han ikke føler at han har den store forbindelse til andre mennesker og da slet ikke til sin onkel. De har dog stadig kontakt med hinanden i form af e-mails og telefonopkald.
Skoleuniform: Han går ofte rundt i det arbejdstøj han skal have på næste gang. Hans egen tøjstil er utrolig forskellig fra dag til dag.
Kropsudsmykning: Raiden har huller i ørerne, men går ikke med noget i dem for tiden. Han har en tatovering af et lyn ved sin hofte.
Ryger: Han har været fast ryger, men stoppede.
Andet: Fordi han har været fast ryger har han nu en vane hvor han ofte går rundt med noget i munden, en tandstik, en slikkepind, alt muligt. Selvom han ikke går i skole længere holder han stadig af at læse. Når han læser bøger bliver han nød til at bære briller.
Klubber: Han er med i en klub til trods for at han ikke går i skole, han er kaptajn/træner for en lokal fodboldklub der træner børn i alle aldre. Han tager sig af de ældre hold, altså teenagerne.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum