Saya Otonashi / Ice

Go down

Saya Otonashi / Ice

Indlæg  Admin on Tors jun 23, 2011 11:33 am


Fulde navn: Saya Otonashi er hendes rigtig navn, men hendes andet jeg, kalder hun Ice. (Saya til højre, Ice til venstre)

Alder: 20 år. Ice ser en smule ældre ud, men Saya ser en smule yngre ud end hvad hun er. Ice ligner en på 22-23 år, men Saya tit bliver samlignet med en der lige er gået ud af High School.

Køn: Kvinde

Højde: 157 cm,

Kropsbygning: Saya er slank i bygning. Hun har lange tynde ben, hvilket hun udnytter som Ice. Hun bruger en b skål i bh, men som Ice pusher hun dem op, så det ser ud som om hun bruger en c.

Klasse/Skole: Saya går på Uni, hun vil læse til læge, eller psykolog, har hun endnu ikke bestemt sig for.

Familie status: Sayas mor døde i en ulykke da hun var 12 år gamle. Hun har ingen søskende, hun fik af vide at hendes mor var gravid, da hun døde. Saya kender ikke sine bedsteforældre, og har hele sit liv levet hos sin far.
Bopæl: Saya bor stadig hos sin far, da hun ikke har penge nok til at bo for sig selv, selvom hun ønsker det.

Status: Både Saya og Ice er single. Ice flirter stort set med alle de fyre hun kan komme i nærheden af, og hun er heller ikke bleg for at ligge and på piger. Saya er mere genert over for fyre.

Seksuel interesse: Både Saya og Ice er heteroseksuel, men ingen af dem har været i seng med nogen, men det holder ikke Ice tilbage for at flirte med fyre.

Job: Saya arbejde som Ice på en bar. Det er ikke et rigtig arbejde, hun kommer der stort set bare hver aften, og hun tiltrækker altid mange fyre, at ejeren giver hende drikke penge.

Personlighed: Saya er en smilende person, og billedet af den perfekte datter, når hun er i skole. Der hjemme, er hun bange og usikker, og gør alt for at være stille, for ikke at vægge sin fars vrede. Ice er helt andeles, hun er ligeglad med andres behov, og tænker kun på hvad hun selv vil have.

Historie: Saya havde en almindelig barndom. Hun havde to forældre der elskede hende. Det var først da hun blev 12 at hendes verden gik i stykker. Hendes mor var med i et trafik uheld og døde på stedet. Det eneste Saya ikke vidste om sin mor, var at hendes mor havde skrevet et brev til hendes far, om at hun forlod dem, og det blev kun værre af, at lægerne kunne fortælle, at hun havde været gravid, hendes andet barn på 12 år.
Ice dukkede op kort efter at deres mor havde forladt dem. Efter begravelsen, gik det ned af bakke for Sayas far. Saya troede det var fordi at han savnede hendes mor, men hun kendte ikke til brevet. Han begyndte at drikke mere, og Saya tog sig af huset. En aften hvor han kom hjem, gik han amok. Han begyndte at slå Saya, som panisk prøvede at slippe væk. ”Det er din skyld. Hun ville have været her nu, hvis det ikke var for dig.” råbte han gentagende gange. Han gav Saya skylden. Han fik fat i Sayas hår, og klippede de af. Saya havde haft langt hår der gik til midt på ryggen, fordi hendes mor havde nydt at rede hendes hår. Saya var der efter taget ind til frisøren og fået klippet det ordentligt, men undskyldning om at hun havde prøvet selv. Siden da har hun holdt det kort, for at hendes far ikke skal få fat i det igen, og hun vil ikke gøre hendes far ked af det. Men det blev ikke sidste gang, Sayas far slog hende, og Saya savnede en grund til at blive væk hjemme fra. Hun gik rundt i et storcenter, og kom fordi en butik med parykker. Hun havde ikke tænkt, bare taget en og løbet alt hvad hun kunne. Hun havde gemt sig og set nemmere på parykken. Den var lang og helt sort, og Ice begyndte at røre på sig. Hun savnede at kunne gøre hvad hun ville. Derefter begyndte hun at stjæle alt, hvad hun synes hun havde brug for. Hun stjal et par kontaktlinser, is blå. Hun begyndte at gå i byen, og hun følte hurtigt Ice indflydelse, og nød den opmærksomhed hun fik. Hun begyndte at stjæle mere, begyndte at lave hærværk, og var generelt bare på kanten af loven.

Skoleuniform: Saya har ikke nogen uniform til skolen, hun går i sit hverdags tøj. Saya går mest i jeans og trøjer der passer, uden at vise for meget frem. Hendes undertøj er også almindeligt og over i det kedelige

Kropsudsmykning: Saya har ingen tatoveringer eller piercinger.

Ryger: Saya ryger ikke, men Ice ryger når nogen tilbyder hende.

Andet: Saya går altid rundt med en stor sportstaske. Hun undskylder sig med at hun altid har så meget at lave. I den ligger parykken til Ice og alt det tøj hun går i sin Ice og kontaktlinserne.

Klubber: Saya går til kampsport. Så har hun en undskyld hvis hun har blå mærker efter at hendes far har slået hende, og hun kan bedre beskytte sig når han slår hende.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum