Ikuto Tsukiyomi

Go down

Ikuto Tsukiyomi

Indlæg  Admin on Tors mar 17, 2011 5:25 pm


Fulde navn: Ikuto Tsukiyomi

Alder: 17 år

Køn: Dreng

Højde: 180 cm

Kropsbygning: Ikuto er høj og tynd, han har balance som en kat.

Klasse/Skole: Han går i High school 3.A.

Familie status: Ikuto bor samme med begge sine forældre, sin ældre bror og sin faster Uta.

Bopæl: Ikuto bor hjemme i deres store hus, som endelig er for stort for en familie på 5. Ikutos forældre rejser meget, det samme gør hans bror, så huset er næsten altid tomt, bortset fra hans faster.

Status: Ikuto er single selvom mange piger er efter ham, men Ikuto har bare aldrig været vild med nogen af de piger. Han hader især piger som sender deres veninder hen for at fortælle om deres følelser. Ikuto prøvede selv en gang at tilstå sine følelser og fik et smertede afslag.

Seksuel interesse: Ikuto er lige så interesseret i drenge som i piger, men han er endnu ikke seksuelt aktiv og har utroligt nok stadig sit første kys. Men han er langt fra flov når han kommer tæt på nogen.

Job: Ikuto har ikke et arbejde.

Personlighed: Ikuto er en player, men han har aldrig kysset en pige, bare lagt op til det flere gange. Folk der virkelig irritere ham ignorer ham. Han har en svaghed for at se piger rødme. Ikuto virker kold og ligeglad, men han er van til at få hvad han peger på og hader når folk nægter ham noget. Den eneste som kan gøre det over for ham, er hans faster. Ikuto er god i skolen, den bedste i klassen, selvom han næsten ikke er der. De forskellige fag falder ham let, så han består alle prøver let.

Historie: Ikutos familie er velhavende og Ikuto har altid kunne få hvad han vil have, bortset fra sin fars anerkendelse. Ikuto har en ældre bror som hans far har oplært til at overtage hans firma, derfor er der ikke brug for Ikuto. Ikuto prøvede i sine yngre år at få sin fars opmærksomhed ved at få gode karakterer, men opgav til sidst og gjorde oprør og begyndte at gøre som det passede ham. Hans mor er den samme som hans far, de er så stolt af deres ældste søn, så den eneste som rigtig har taget sig af Ikuto er hans faster. Hun bor hos dem fordi Ikutos mors bror døde i en trafik ulykke. Uta var også med i ulykken, og blev lam i benene. Utas egen familie døde for mange år siden, og Ikutos familie var det eneste familie hun havde tilbage. Ikuto elsker hans faster og spiller hver aften violin for hende.
Ikuto fik engang knust sit hjerte. Han gik i på junior high, hans sidste år og hun gik 2 år på High school, han gik altid forbi skolen for at se hende. Ikuto tog mod til sig da han startede sit første år på High school og gik selv hen til hende for at tilstå sine følelser. Han fangede hende alene og tilstod at han var forelsket i hende, men hun grinte ham lige op i ansigt, kaldte ham et pattebarn og sagde han ikke seriøst kunne mene at hun skulle gå ud med sådan en som ham. Ikuto blev vred og forlagde at hun gik ud med ham. Det havde været svært for ham at stå frem og tilstå, og han var van til at få hvad han ville have. Men hun vendte ham ryggen og gik, og hun brugte hele sit sidste år på at gøre grin med ham. Da hun endelig gik ud, brugte han det næste år på at genopbygge sit ry.

Skoleuniform: Ikuto uniform sidder som den skal. Han har flere piercinger i begge øre. I det en har han 5 og i det andet 3. Har han dem altid i, selvom flere lærerne skælder ham ud og sige han skal tage dem ud. Han går også altid rundt med et hals smykke med et kors.

Kropsudsmykning: Han har 7 huler i ørerne, 5 i det ene og 3 i det andet.

Ryger: Han ryger selvom hans forældre skælder ham ud hver gang de fanger ham i det.

Andet: Ikuto spiller violin og har været til flere koncerter, han faster ide.

Klubber: Han er ikke medlem af nogen klub.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum