Junior High - et nyt år

Side 31 af 31 Previous  1 ... 17 ... 29, 30, 31

Go down

Re: Junior High - et nyt år

Indlæg  Pernille on Lør dec 27, 2014 12:29 pm

Der gik et flovt sæt igennem Haruhi da Ikuto så ud på hende, hun følte hun var blevet taget i at gøre noget uartigt.  Hun smilte lidt da han rakte ud til hende og trak hende med ind i badet. Hun lukkede øjnene, tog armene om ham og hvilte sit hoved ved hans varme og våde bryst, det var en utrolig dejlig følelse. Hun så op på ham da han talte, hun forstod ham ikke helt, men nikkede roligt. Hun kyssede ham blidt tilbage, men da han gik så hun lidt længelsfuldt efter ham, selvfølgelig ville hun ikke rigtigt have at han gik. ”Tak” sagde hun glad og vaskede sig, det var mærkeligt at tænke på at hende og Ikuto havde haft sex.   

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Junior High - et nyt år

Indlæg  Admin on Ons jan 21, 2015 9:19 pm

Ikuto tog et håndklæde og tørrede sig hurtigt. Han gik ind på værelset, og fandt noget tøj frem, et par jakkesætsbukser og en ren skjorte. Han lage et slips om sin nakke og bandt det hurtigt. Han så på Haruhi da hun kom ud fra badet. ”Jeg tror desværre ikke vi kan nå morgenmad.” sagde han og fandt jakken frem som passede til bukserne. ”Jeg må gøre det godt en anden dag.” sagde han og smilte til Haruhi. ”Bare kom ned når du er klar, jeg vil lige tjekke om Uta er oppe.” han forlod rummet og lod Haruhi om at klæde om og gøre sig færdig. Han var en mand med høj sexlyst, hvilket Haruhi nok havde opdaget i nat. Mens han havde været efter Haruhi, havde han ikke været sammen med nogen kvinde. Så nu hvor han havde en villig kvinde foran sig, især den kvinde han havde allermest lyst til, havde han svært ved at holde sig i skindet. Plus han var blevet afbrudt tidligere. Ikuto så til Uta, som var stået op. Hun var ikke forpligtet til at møde på kontoret hver dag, men kom der alligevel tit. Hun brugte det meste af sin tid på at lyttet til indsendt musik, for at finde nye talenter. Uta smilte bare venligt til Haruhi da hun kom ned og ønskede hende en god dag, glad for at se de to personen hun holdt allermest af, sammen og lykkelige. Ikuto førte Haruhi ud til sin bil og kørte dem mod studiet. Ikuto lød Haruhi om at fører ordet, mens de kørte. Han havde aldrig været den mest snaksalige, men han nød også Haruhis stemme. Ikuto kørte ned i parkringskælderen til studiet. ”Det er nok bedst hvis du går op først.” sagde han roligt og lænte sig ind og gav Haruhi et kys.
Taro var allerede ankommet da Haruhi mødte op. ”Godmorgen Haruhi.” sagde han venligt og smilte til hende. ”Du handler hurtigt.” sagde han drillende. Han vidste Haruhi havde tænkt sin godt om, og det var ikke hans sted at belærer hende om, hvad hun måtte og ikke måtte gøre. Hun var en klog pige, og han ville være der hvis hun ønskede råd og vejledning.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2538
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Side 31 af 31 Previous  1 ... 17 ... 29, 30, 31

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum