Haruhi Tsubaki

Go down

Haruhi Tsubaki

Indlæg  Pernille on Søn jan 09, 2011 3:14 pmFulde navn: Haruhi Tsubaki, hendes venner kalder hende bare Haru-chan.

Alder: 14 år gammel

Køn: Pige.

Højde: 1.52 cm.

Kropsbygning: Haruhi har en lille B-skål, hun er tynd og spinkel bygget, hvilket nok forklare hvorfor hun så tit vælter eller falder.

Klasse/Skole: Hun går i Junior High School.

Familie status: Hendes forældre døde i en bilulykke da hun var 5 år gammel, så nu har hun kun sin bedstemor, to onkler og en tante tilbage. Hun har ingen søskende

Bopæl: Hun bor sammen med sin bedstemor i hendes hus. Bedstemoren vil ikke forlade huset og dengang var bedstemoren den eneste der gik med til at tage Haruhi uden brok, det gældte ikke for onklerne og tanten.

Status: Hun er single.

Seksuel interesse: Haruhi er heteroseksuel. Bare tanken om at to af det samme køn var sammen gør hende helt rød i hovedet med det samme, men det gør tanken om to af hver sit køn sådanset også. Hun har aldrig haft en kæreste eller prøvet at blive tilstået til før, hvis en fyr vil tale med hende alene er det for at give hende et brev til en af hendes veninder. Haruhi tænker at hun også en dag kunne tænkte sig at prøve at være forelsket.

Job: Haruhi arbejder på en karaoke bar og selvom hun er lidt genert når det kommer til kunderne på hendes egen alder, kan hun bare ikke lade vær med at arbejde der. Både fordi hun tjener penge så hun hjælper til der hjemme og ikke bare er en byrde for sin bedstemor, samtidigt med at hun nogen gang får lov til at synge gratis for sig selv. Hun fortæller ikke folk at hun arbejder fordi hun helst ikke vil have at folk fra skolen komme på hendes arbejde, så ville hun bare blive mere nervøs.

Personlighed: Haruhi er en glad og sød person, men hun bliver til tider genert og nervøs, især omkring drenge. Haruhi har ikke særlig meget selvtillid men holder som regel altid hovedet højt. Haruhi er en meget kreativ og musikalsk person, hvilket også er derfor hun kan spille guitar og klaver. Hun har en utrolig fantastisk sangstemme, men hun er bare for genert til at synge foran andre selvom hun rigtig gerne vil være sanger i et band. Hun er den slags person der arbejder meget hårdt for ikke at være en byrde. Derfor arbejder hun virkelig hårdt der hjemme, med at lave huslige pligter, og i skolen, men alligevel ligger hun altid lidt under middel. Lige meget hvor meget hun øver sig er hun ikke god hjemkundskab, altså kan hun ikke lave mad. Haruhi er en meget hjælpsom pige, hvilket, til tider, gør at hun er lidt naiv, let at udnytte og drille. Hun ønsker bare at se det bedste i folk. Haruhi er en lidt klodset person der ofte støder ind i folk eller falder. Hun er ikke særlig god til at få venner, selvom folk omkring hende har en positiv opfattelse af hende. Haruhi har et par nære venner som hun altid er sammen med.

Historie: De første 5 år af Haruhis liv boede hun samme med sine forældre i en lejlighed der lagde ovenpå et musikstudie, Haruhi var omgivet af musik hverdag, også fordi begge hendes forældre var musikere. Men hendes forældre omkom begge i en bil ulykke da Haruhi var 5 år gammel. Til hendes forældres begravelse skændes onklerne og tanten, folk som hun ikke kendte så godt, om hvem der skulle tage hende til sig, ingen af dem ville have hende. Men så trådte Haruhis bedstemor til og tog hende til sig, og hun har boet sammen med hende lige siden. Haruhi havde en god opvækst hos sin bedstemor og blev lært at spille klaver og guitar. Lige nu lever de af bedstemorens opsparing, Haruhis løn og det bedstemoren tjener af at undervise musik i sit hjem. Onklerne og tanten vil gerne have Haruhis bedstemor sælger huset så de kan få noget af deres arv, men bedstemoren insistere på at hun sagtens kan klare at holde hus sammen med Haruhi og at hun ikke vil forlade huset pga. minderne.

Skoleuniform: Hendes uniform er med en hvid skjorte, en mørkeblå nederdel og en mørkeblå jakke. Der er også et rødt bånd der er bundet rundt halsen i en knude foran, som hviler lidt over brystet. Ellers har hun en lidt unik tøjstil, men hun skiller sig ikke ud på en travl japanskgade.

Kropsudsmykning: Hun har ikke rigtig nogen kropsudsmykning, men hun kan godt lide at lakere sine negle.

Ryger: Haruhi har aldrig drukket eller røget før.

Andet: Hun kan virkelig godt lide hvide bjørne og derfor er isbjørnen hendes ynglings dyr. Haruhi efterlader flere gange om ugen en pink blomst ved sine forældres grav og fortæller dem hvad hun laver, tænker, føler også, hun efterlader en pink blomst fordi hun husker den som sin mors ynglings.Hendes hår er brunt og det samme er hendes øjne.

Klubber: Haruhi er ikke medlem af nogen klub.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum