Chiyo Katsumi Mari Usagi

Go down

Chiyo Katsumi Mari Usagi

Indlæg  Pernille on Tirs jun 29, 2010 8:16 pm


Fulde navn: Chiyo Katsumi Mari Usagi, hun kaldes enten Chiyo, Kat eller Mari. Grunden til at hun har en del navne er at moren, ved Chiyos fødsel, havde fået nok af at faren skulle vælge pigernes navne hver gang og altid valgte nogle navne med mere maskuline betydninger. Derfor fik Chiyo en blanding af maskuline og feminine navne.
Alder: 16 år.
Køn: Pige.
Højde: 1.68 cm.
Kropsbygning: Chiyo er slank og har en god figur. Hun er en meget stærk pige, men hendes muskler ses ikke rigtig. Chiyo har en rimelig B-skål.
Klasse: 1.A
Familie status: Chiyos far, Daiki, er fuldblodsjapaner og går meget op i de gamle traditioner, derfor har han en mere streng måde at opdrage pigerne på. Han er virkelig god til kampsport og han har sin egen dojo som er gået i arv i flere generationer, men nu ved han ikke hvad han skal gøre, eftersom han ingen søn har. Daiki og Chiyos mor, Arisu =Alice, mødte hinanden da Arisu kom ind som udvekslingsstudent fra England til hans skole, de forelskede sig hurtigt og har været sammen lige siden. Arisu er selv halvenglænder og halvjapaner, og derfor er hendes opdragelsesmetoder blidere end Daikis, hun er mere rapkæftet og kan, som den eneste kvinde i verden, sætte Daiki på plads hvis han går over stregen. Det var meget vigtigt for Daiki at få en søn som han kunne træne og give dojo’en til, derfor blev de ved med at prøve og derfor har Chiyo 7 søstre. Den ældste af disse hedder Noriko, hun er 28 og er flyttet hjemmefra. Hun er blevet gift på grund af kærlighed med en travl og sød forretningsmand, så nu laver hun ikke andet end at være hustru. Chiyo holder af denne søster, også selvom hun ikke ser hende så tit og synes hendes liv lyder kedeligt, bliver hun stadig selv glad når hun ser hendes søsters glæde.
Den anden ældste storesøster hedder Kameko, hun er 24 år gammel og er meget klog, hun bor lidt på skift i en lejlighed og der hjemme. Denne søster er tit til Omiai’er, men hun vil nu allerhelst fuldføre sin udannelse på universitet, hvor hun nu læser på sit fjerde år, hun vil nemlig gerne være læge. Chiyos forhold til denne søster er lidt mærkeligt, hun er lidt irriteret på hende fordi denne søster er dydsmønsteret der for det meste gør som faren siger og afsløre de yngre hvis de gør noget forkert.
Storsøsteren Mai har Chiyo til gengæld et meget godt forhold til, da de minder mest om hinanden. Mai er 20 år gammel og hun er, ligesom Chiyo, lidt af en rebel og ballademager, mens hun også er en flirt. Hun er kreativ og musikalsk, men det er dog ikke i den retning hun gerne vil med sit liv. Hun læser i øjeblikket på sit 2 år på universitetet hvor hun læser til advokat.
Chiyos fjerde storesøster hedder Junko og hun er 17 år gammel. Hende og Chiyos forhold er meget anspændt, hvilket mest er fordi Junko ser Chiyo som en konkurrent. Junko vil nemlig være bedst til kampsport og i skolen, men Chiyo er stadig bedste på begge områder. Chiyo er selv ligeglad med denne ”konkurrence” og er kun glad hvis hendes søster klare sig bedre end hende. Hun kan dog ikke lade vær med at prikke drillende til søsteren engang i mellem hvilket føre til skænderier og slåskampe.
Chiyos første lillesøster hedder Miki, hun er 8 år gammel, og det var især her Chiyos mor overtog en større del af pigernes opdragelse. Derfor kan Miki ikke rigtig kampsport, hun tror hun er en prinsesse, hun elsker farven lyserød og ideen om ridderen på den hvide hest og bryllupper. Chiyo kan virkelig godt lide sin lillesøster, selvom om alt det der prinsesse fis ikke helt er hende.
Chiyos sidste lillesøstre er tvillingerne Chika og Momoe, den sidste tvilling kalder Chiyo Momo. De to 5 årige piger ligner hinanden på en prik, bortset fra hårfarven, de er meget søde, lille og pigede. De to piger er uadskillige, de holder ofte hinanden i hånden, de har store uskyldige øjne og de tænker ikke rigtig før de taler eller spørger om noget. Chiyo holder meget af tvillingerne.
Alle pigerne kan kampsport, bortset fra de yngste, men Chiyo har fra hun kunne gå haft en af de største talenter i familie, så hendes far træner hende hårdt.
Bopæl: Chiyo bor der hjemme sammen med sine forældre og alle sine søstre, bortset fra Noriko og delvist Kameko.
Status: Chiyo er singel, hun har lidt mistet interessen for drenge, da hun vil have en der kan passe på hende, altså en der er stærkere end hende selv, hvilket hun har svært ved at finde. Chiyo flirter dog stadig en del med drengene, det er bl.a. en af grundene til at hun er populær blandt drengene. Chiyo hader Omiai’er.
Seksuel interesse: Chiyo er til fyrer.
Job: Chiyo har ikke noget arbejde.
Personlighed: Chiyo er en venlig og sød pige. På grund af hendes opvækst har hun en drenget personlighed. Chiyo er ikke bange for at sige hvad hun mener og hun bliver sjældent genert. Hun er en flirt, men tager det aldrig videre end det. Chiyo er overbevist om at hun kan klare sig selv, hun skal da i hvert fald ikke have hjælp fra en mand hvis det kommer til stykket. Hun er ikke helt så glad for mænd fordi hendes far altid har været så desperat efter at få en søn. Chiyo er lidt af en rebel og ballademager, derfor er hun ikke bange for at stille sig overfor en mand/ dreng og sige ham i mod eller f.eks. forsvare en anden pige fra ham. Hendes temperament er fint nok, bortset fra når hun bliver pisse sur. Hun er kreativ og musikalsk.
Historie: Chiyos far har sin egen dojo, derfor ville han desperat have en søn der kunne arve dojo’en, men det fik han ikke, han fik i stedet 8 døtre. De fleste af disse piger er blevet opdraget som en dreng og mestre kampsport, bortset fra de yngste, altså Chiyos lillesøstre. Pigerne er dog også blevet opdraget til at være gode hustruer. Chiyo kan ikke sige at hun havde en dårlig opvækst, hun er vel på sin måde glad for alle de ting hun er blevet lært. Men Chiyo bryder sig ikke længere om den måde hendes far gør tingene på og hun er begyndt at blive mere rebels overfor ham. Dette er især fordi han altid har talt om mænd som om de var bedst og stærkest, denne mening er Chiyo og flere af hendes søstre, især Mai, ikke enige i, det er derfor de alle prøver deres bedste for at bevise at hans mening er forkert.
Skoleuniform: Chiyos skoleuniform er en gang i mellem lidt sjusket, men det er sådan set noget hun gør med vilje, det er en del af hendes stil. Hun går som regel med mellem lange strømper til hendes uniform og sætter sit hår op i enten rottehaler, knold eller hestehale. Hun har også tit armbånd og neglelak på.
Kropsudsmykning: Chiyo har ingen tatoveringer eller piercinger, men hun får en tatovering af en hare/kanin når hun flytter ud af dojoen, da dette er familiens dyr. Dette dyr har repræsenteret deres slægt i flere hundrede år, hvilken i dag ses i form af statuer og symboler der indeholder haren/kaninen, men vigtigst af alt i deres efternavn Usagi. Dyret repræsenterer også dojo’en.
Ryger: Hun er ikke ryger.
Andet: Chiyo vil gerne være designer eller manager for et pladeselskab, men hun kan ikke bestemme sig og hun ville sikkert heller ikke få lov af sin far til nogen af delene. Chiyo sidder nogle gange og tegner tøj eller skriver musik ned, hun lytter også meget til musik og synger karaoke med sine veninder. Hendes storesøster Mia har lært hende at spille på trommer, så det gør hun nu når hun kan komme til det, hun vil på en måde gerne lave et band. Almindeligt er Chiyos tøjstil lidt anderledes, men der hjemme går de ofte i kimono, især hvis de får fint besøg.
Chiyo spiser en del for at holde gang i hendes store energiforbrænding.
Klubber: Chiyo er ikke medlem af nogen klubber.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum