En solrig dag...

Side 1 af 28 1, 2, 3 ... 14 ... 28  Next

Go down

En solrig dag...

Indlæg  Admin on Man jun 28, 2010 8:00 pm

Niwa gik stille mod indgangen. Han nød at komme væk hjemme fra. Hans fader mente at hvert sekund skulle bruges på træning, kun takker været Niwas mor kom han i skole. Niwa gik ind og skiftede sin sko og gik op mod klassen. Han hang sin taske på siden af sit bord og satte sig ned. Selvom hans far mest gik op i Niwas træning, var det også vigtigt at Niwa fik høje karatere. Niwa fandt en blok frem, en blyant og sin bog og begyndte at læse. Han så sig kort omkring i klassen. De fleste sad i grupper og snakkede.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: En solrig dag...

Indlæg  Pernille on Tirs jun 29, 2010 9:22 pm

Chiyo var lidt sent på den her til morgen, så hun gik hurtigt mod indgangen med et halvt ristet brød i munden. Hun tog en bid mere af det da hun kom indenfor, hun holdt brødet i munden mens hun skiftede sine sko. Hun fik spist det sidste af sit brød på vej op til klassen og skyndte sig ind, hun havde alligevel nået det med et par minutter tilovers. Hun sukkede lidt lettet og vinkede til en veninde der kaldte hendes navn. Hun gik hen til sin plads og lod sin taske bumpe ned på gulvet så den stod siden af hendes bord. Hun så sig lidt rundt i klassen og smilte til alle hun fik øjnekontakt med, hun så lidt på Niwa-san, han sad ofte og læste foran.. Det gjorde hun også selv, men ikke i skolen, Chiyo kunne ikke rigtig finde ud af hvad hun mente om ham. Hun stod og tænkte lidt mens hun ubevidst så på ham i mens, hun fandt et tyggegummi frem og tog det i munden, hun blæste en boble da hendes veninder kaldte på hende og rev hende ud af sine tanker. Hun gik hen til dem snakkede med dem indtil læreren kom ind.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: En solrig dag...

Indlæg  Admin on Tirs jun 29, 2010 9:35 pm

Niwa så kort op da Usagi-chan kom ind, men vente hurtigt tilbage til sin bog. Det var ikke altid han læste skole bøger, det kunne han bruge som undskyldning der hjemme, nogen gange læste ham om noget han gad lære mere om. Lige nu læste han om guitar og måder at holde sine hændre på, så man fik den helt rigtige lyd. Niwa sukkede. Hans arme var for korte til den guitar han havde købt. Han havde brugt sine egne penge, som han havde fået samlet samme af sine fødselsdag og nytårs penge. Niwa så op igen da han følte nogen blev ved med at kigge på ham. Han så sig tilbage og nøde lige at se at Usagi-chan kiggede på ham. Han rødmede og vendte hovedt tilbage i bogen. Hvorfor kiggede hun på ham? Det var sikret intet, overbeviste han sig selv om. Niwa pakkede sin bog væk da læren kom ind og fandt sin skole bog frem.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: En solrig dag...

Indlæg  Pernille on Tirs jun 29, 2010 9:52 pm

Da læren kom ind i klassen gik Chiyo tilbage til sin plads og fandt sine bøger frem, selvom Chiyo sad foran Niwa-san talte hun egentlig ikke rigtig med ham eller noget. Læren vendte sig om og begyndte at skrive noget på tavlen, det samme skrev Chiyo ned på sin blok. Da timen var slut vendte Chiyo sig lidt i sin stol ”Chiyo-chan” sagde en af hendes veninder glad mens Chiyo blæste endnu en boble ”Er det virkelig rigtigt at du skal til en ny Omiai?” spurgte hun nysgerrigt, Chiyo nikkede ”Jeg skal med min søster..” sagde hun stille og så ligegyldigt ud i luften mens hun tyggede på sit tyggegummi. Veninden kunne godt se at Chiyo ikke ville tale om det mere ”det kunne da være du fandt en sød fyr…” sagde hun lidt opmuntrende, Chiyo så lidt irriteret på hende ”Jeg tror jeg vil læse lidt” sagde hun roligt og fandt sin anden blok frem. Hun lænte sig tilbage i stolen og tog sine fødder op på bordet mens hun stadig højlydt tyggede sit tyggegummi og begyndte at tegne lidt.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: En solrig dag...

Indlæg  Admin on Tirs jun 29, 2010 10:01 pm

Niwa fulgte med i timen, som altid. Usagi-chan var god i timen, det måtte han sige, men i pauserne i mellem, var hun bare en plage. Hendes tyggegummi tyggeri plagede ham virkelig. Niwa fandt sin bog frem igen, og begyndte at læse videre. Niwa ville endelig ikke lytte med, med ordet Omiai hang ved. Hans ældre søskende var det det hele tiden, Miyuki havde enda været til en. Niwa mærkede først Usagi-chans hår mod sin næse. Han så op og sukkede. "Usagi-chan. Du kunne vel ikke tygge lidt mindre højlydt." sagde han og sukkede.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: En solrig dag...

Indlæg  Pernille on Tirs jun 29, 2010 10:14 pm

Chiyo stoppede med at tegne da hun hørte Niwa-chan tale, hun lænte sit hoved helt tilbage så hun kunne så ham omvendt ind i øjnene, hun så lidt undrende ind i hans øjne, men så smilte hun ”Undskyld Niwa-san” sagde hun sødt og satte sig helt ordentligt op igen. Hun lagde blyanten og blokken med den side hun havde tegnet på ned af på bordet og vendte sig så hun sad med tiden til ham. ”Jeg skal nok spytte det ud” sagde han med et smil og blinkede til ham inden hun rejste sig og spyttede tyggegummiet ud i skraldespanden. Hun gik tilbage til sin plads og sendte Niwa-san et lille smil ”Sådan” sagde hun venligt. Chiyo havde alligevel ikke noget i mod det, tyggegummiet havde alligevel ikke mere smag længere.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: En solrig dag...

Indlæg  Admin on Tirs jun 29, 2010 10:19 pm

Niwa rødmede da hun blinkede til ham. "Godt." sagde han stille og så ned i sin bog. Lige så snart han ikke trænede blev han så sårbar, og pige gav ham næsten aldrig opmærksomhed, at han blev forvirret når det skette. Niwa så efter hende og så så mod hendes bord. Gad vide hvad hun havde lavet? Han så op på hende da hun kom tilbage og han smilte stille. "Tak." sagde han stille. Han vidste endelig ikke hvad han mere han skulle sige. "Er det virkelig så slemt at være til en Omiai?" spurgte han så. Han havde aldrig været afsted, men hans ældre broder havde hvis, så vidt han havde hørt.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: En solrig dag...

Indlæg  Pernille on Ons jun 30, 2010 1:23 am

((Han er SÅÅÅÅ sød! xD))

Chiyo smilte lidt over at han rødmede lidt, hun tænkte ikke selv rigtig over at hun normalt ikke flirtede med Niwa-san. ”Det var så lidt” svarede hun venligt til hans tak. Hun så undrende på ham da han valgte at fortsætte deres samtale *Så han hørte altså det med Omiai’erne?* tænkte hun med et lille suk. Hun smilte lidt til ham ”Nej overhovedet ikke” sagde hun roligt *Det er det værste jeg ved* tænkte hun ”Det er meget interessant at lære nogle nye mennesker at kende” sagde hun og smilte til ham. Hun sukkede lidt, hun ville helst ikke lyve, men hvad nu hvis hun skræmte ham fra det hvis han skulle til sine egne. ”Hmmm… ærligt talt.. så er det, det værste jeg ved” sagde hun stille og satte sig omvendt på stolen så de sad ansigt til ansigt. ”Hvis ikke du har været til en endnu så skal jeg fortælle dig at du skal være virkelig sød ved pigen” sagde hun og pegede lidt bebrejdende på ham. ”At blive stillet op foran en fyr man overhovedet ikke kender…” hun og så til siden ”Nogen fyre er de værste.. især dem fra Dojo’er… de er opblæste idioter der tror man bare er en lille pige der bare skal passes på” hun sukkede vredt ”De opføre sig som om de gør mig og mine forældre en tjeneste ved at have mig til Omiai” sagde hun tydeligvis irriteret, det var sådan fordi deres mor kun havde født døtre. ”Heldigvis kan man kun risikerer allerhøjest at være sammen en halv dag, og det er sammen med forældrene, derefter skal man så beslutte i fællesskab om man vil giftes med hinanden” sagde hun og sukkede irriteret, hun mindes et par fyre hun ikke gad og spilde tid på. Hun blev langsomt roligere ”Hvis man vil giftes skal det vel være på grund af en kærlighed man selv vælger.. ikke?” spurgte hun stille Niwa-san og så ham lige ind i øjnene. Chiyo vidste egentlig ikke om Niwa-san vidste at hun var datter af en Dojo, men det var hende også ligegyldigt, det var ikke noget hun skjulte, der var bare aldrig nogen der havde spurgt. Hun smilte glad til ham og lænte sig lidt ind over hans bord ”Er du godt klar over at det her er den længste tid vi to nogensinde har talt sammen?” spurgte hun med et glad smil og prikkede ham på næsen med en finger, han var nu meget nuttet på en lille dreng måde.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: En solrig dag...

Indlæg  Admin on Ons jun 30, 2010 8:14 am

Niwa lagde hovedet lidt på skrå da hun interresant at møde nye mennesker. Hans familie snakkede aldrig ret meget om det, men Miyuki havde klaget højlydt over hvor dumt det var at hun skulle afsted. Han så lidt underne på hende da hun pludselig skiftede mening og han smilede lidt. Han kunne ikke forstille sig at det var særlig sjovt at blive sadt foran en vildt fremmede. Han lænte sig automatisk tilbage i skolen da hun pegede på ham og nikkede. Niwas øjne blev lidt triste. Han var en fyr fra en dojo, han blev trænet hårdt, men han ville aldrig bruge det som en grund. *Mon Usagi-chan ved at min far ejer en dojo?* tænkte han trist. Han gemte sine følelser væk da hun så på ham igen, og nikkede til at man kun var sammen med dem i halv dag. Han rødmede lidt da hun så ham lige ind i øjne og slog blikket ned. "Jo det synes jeg også." sagde han stille. Niwa vidste endelig ikke noget om Usagi-chan, da havde aldrig talt sammen og selvom hun sad lige foran ham, lyttede han sjældet med i hvad pigerne snakkede om. Han så op på hende igen da hun lænte sig over hans bord, og han rødmede kraftig. *Hvorfor skal jeg lige være sådan her?* tænkte han panisk og så på hende. Han lukkede øjne da hun prikkede til hans næse og han smilte lidt flovt. "Øhm... Ja... Det har... Du ret i." fik han frem og rodede sig lidt i håret. Han havde endelig selv svært ved at forstå, hvorfor han var sådan her i skolen, men det var måske bare hvem han var, en side af sig selv han ikke kunne vise der hjemme. Han så lidt på Usagi-chan. Usagi-chan virkede altid så rodet, på den måde hendes uniform sad, men hun var nu en meget køn pige. Niwa tænkte lidt om han skulle spørg om mere, men det virkede så dumt lige pludselig at vise interrese, så han forsatte på det emne de allerede var i gang med. "Men du ved ikke hvad slags fyr du møder får du er der?" sagde han stille, og kunne godt fornemme at spørgsmålet var dumt. "Men du har ret i, vi har aldrig talt sammen før. Har bare aldrig kunne finde på noget at sige." sagde han og trak på skulderne. Hans kinder var lidt røde endnu. Hvis hun ikke have tygget tyggegummi, ville han ikke en gang have sagt noget.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: En solrig dag...

Indlæg  Pernille on Ons jun 30, 2010 1:09 pm

Hver gang Niwa-san rødmede kunne hun ikke lade vær med at smile sødt til ham, det virkede bare nuttet at han reagerede sådan. Hun smilte glad over at han også mente at man skulle gifte sig på grund af en kærlighed man selv valgte. *Hvor er han nuttet* tænkte hun med et stort smil da han virkede så flov og nervøs over hendes opmærksomhed. Hun så undrende på ham da han spurgte hende om fyrene hun mødte ”Nej.. jeg ved ikke rigtig hvilken slags fyr jeg møder.. jeg kender måske hans navn inden jeg møder ham.. ellers intet” sagde hun roligt. Hun ser overrasket på ham da han siger det med han aldrig kunne finde på noget at sige, hun griner en smule, hun støtter sin ene albue på hans bord og støtter sit hoved på den arm ”Har du da grublet over hvad du skulle sige til mig?” spørger hun drillende og ser ham ind i øjnene, under hans bord rører deres ben ved hinanden. Hun lagde hovedet på skrå og smilte, hun havde egentlig aldrig lagt mærke til hvor nuttet Niwa-san var. "Niwa-san... har du været til en Omiai?... eller du har måske allerede en kæreste?" spurgte hun drillende og smilte til ham.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: En solrig dag...

Indlæg  Admin on Ons jun 30, 2010 6:34 pm

Niwa havde svært ved at finde et sted at se hen. Han lyttede stille til hvad hun sagde og nikkede stille. Han så mod hendes øjne da hun støttede sin albue mod hans bord. Han rødmede og slog blikket ned. De har siddet sådan her længe, og han havde aldrig talt til hende, han havde kun talt til hende på grund af hendes tyggegummi. Han rødmede kraftigt da han opdagede hvor hans blik var nu. Han så lige mod hendes bryst. Han så hurtigt væk, og vidste ikke hvad han skulle gøre af hans blik nu. Han trak sine ben lidt til sig, så deres ben ikke rørte så meget ved hinande, men han kunne ikke undgå det helt. Han så mod hende øjne igen da hun spurgte om han havde været til en Omiai eller havde en kæreste. Han smilte lidt flovt. "Øhm nej... Hverken til det første eller det andet." sagde han grinende og kløede sig lidt i håret.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: En solrig dag...

Indlæg  Pernille on Ons jun 30, 2010 6:54 pm

Chiyo kunne simpelthen ikke lade vær med at smile over Niwa-sans opførsel overfor hende, også selvom han på et tidspunkt så på hendes bryst. Hun trak ikke selv sine ben til sig da Niwa-san gjorde det, det slog hende slet ikke at han måske var flov over det hun gjorde, eller at han måske ikke var van til det. Hun smilte kort til at han ikke havde været til en Omiai eller havde en kæreste, hun vidste ikke hvad hun skulle sige til det, det var egentlig bare af nysgerrighed hun havde spurgt. ”Mary-chan!” råbte en pige der kom ind i klassen, hun så virkelig sur ud, Chiyo rettede sig op ”Ah.. Godmorgen Onee-chan” sagde Chiyo med et smil, Mary var Mari på engelsk. ”Du skal ikke godmorgen mig! Hvor er den?!?” spurgte Junko arrigt, hun gik på andet år på samme skole som Chiyo. ”Jeg ved ikke hvad du taler om” sagde Chiyo uskyldigt og trak på skulderne. ”Din lille…” snerrede Junko men nåede ikke at tale færdigt før læren kom ind, hun sukkede og gik igen mens hun mumlede at Chiyo bare kunne vente sig. Chiyo sukkede og vendte sig om på sin stole, læren sagde at det var så godt vejr at timen ville være udenfor, Chiyo rejste sig og havde hurtigt en veninde i hver hånd og gik udenfor.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: En solrig dag...

Indlæg  Admin on Ons jun 30, 2010 8:14 pm

Niwa så lidt på Usagi-chan. Det var mærkeligt at være sådan her, sådan ville han aldrig være der hjemme, men trodsalt havde han aldrig haft en pige med hjemme. Han ville til og sige noget, han vidste ikke hvad, men blev alligevel afbrudt. Niwa vidste at Usagi-chan havde mange navne, det var en ting han altid havde undret sig over. Niwa kunne mærke at han stadig rødmede, men ikke nær så kraftigt mere. Niwa så lidt underne på pigen, og alt opmærksomhed blev samlet om hende og Usagi-chan, og pludselig også Niwa. Niwa så ned i sin bog. Niwa pakkede hurtigt sin bog væk da læren kom ind. Niwa kunne ikke lade hver med at kigge på Usagi-chans ryg. Hun var den en af de eneste pige som havde talt med ham, og vist en form for interrese. Niwa rejste sig stille op og gik med rejsten af klassen ud. Han var ikke meget for denne alternative form for undervisning. Niwa sukkede stille for sig selv og satte sig under et træ hvor læren havde valgt at de skulle være. Han opholdte sig sjældent udenfor i skole tiden, og efter skyndte han sig hjem. Niwa så sig stille omkring. Niwa håbede ikke at han ville se ham.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: En solrig dag...

Indlæg  Pernille on Ons jun 30, 2010 8:39 pm

Chiyo lagde godt lidt mærke til hvor flov Niwa-san blev over al den opmærksomhed han pludselig fik på grund af hendes søsters udbrød, men hun gad bestemt ikke undskylde på sin søsters vegne, især ikke når hun ikke rigtig vidste hvad det var det drejede sig om, sikkert en ting som søsteren mente Chiyo havde taget. ”Jai! Kom nu Chiyo-chan, kom nu!” råbte Chiyos bedste veninde i klassen mens hun trak i hendes hånd, hun fik hende bare ikke rigtig til at gå hurtigere før Chiyo selv satte i løb det lille stykke der var tilbage ud. Chiyo smilte stort da solen ramte hendes hud, hun elskede den her slags alternative former for undervisning. Hun satte sig glad under et træ hvor læren samlede dem, hun satte sig automatisk foran Niwa og hendes veninde satte sig siden af hende, hun holdt Chiyo i hånden og hviskede i hendes øre konstant da læren var begyndt at tale. Det læren talte om vidste hun allerede, og det var også lidt svært at høre efter når Chiyos veninde hele tiden hviskede ting til hende, så Chiyo mistede hurtigt sin koncentration. Hun lagde sit hoved helt tilbage så hun kunne se bag sig, da hun så på Niwa-san smilte hun og blinkede inden hun rettede hovedet op igen, hun kedede sig virkelig. Pludselig mærkede hun et hårdt ryk i sin arm og hendes veninde så på en flok tredje års drenge, der var Chiyo og stort set resten af pigernes opmærksomhed rettet hen resten af timen

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: En solrig dag...

Indlæg  Admin on Ons jun 30, 2010 8:49 pm

Niwa sukkede stille. Han havde intet i mod at Usagi-chan satte sig foran ham, det var mere det at hendes veninde også gjorde det, og begyndte at hviske. Niwa kunne ikke hør hvad de hviskede om, men det var en irreterne summen, så han kunne ikke koncentere sig. Heldigvis kendte han også til noget af det læren snakkede om. Niwa lukkede kort øjne og nød vinden. Da han åbnede dem igen, så han lige ind på Usagi-chans ansigt, og han rødmede igen da hun blinkede. Niwa lagde mærke til at Usagi-chan og stort set alle piger så den samme vej, så han kiggede selv der hen og stivnede. Der, midt i flokken af drenge gik han. Han var høj, muskeløs og havde en hår farve som var en mellem ting mellem lilla, blå og sort, det kom helt and på hvilke lys der ramte ham. Niwa dukkede sig lidt. Dark Mousy måtte ikke se ham, men Niwa kunne ikke skjule sit røde hår, eller det faktum at han var omringet af hele sin klasse. Dark så mod dem og smilede sort og vinkede til ham. Niwa smilte uskyldigt og gav et lavt vink tilbage. Han kendte Dark helt tilbage fra en første dag han begyndte i skole. De havde aldrig gået i samme klasse, Dark var meget ældre, men de var mødtes, og siden da havde Niwa ikke kunne slippe fra ham. Dark elskede at drille Niwa.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: En solrig dag...

Indlæg  Pernille on Ons jun 30, 2010 9:28 pm

Chiyo smilte lidt over at Niwa-san igen rødmede. Da Dark vinkede til en eller anden fra klassen vinkede stort set alle pigerne der så på ham, Chiyo kunne ikke lade vær med at smile lidt over det, hun vinkede ikke selv, men hun måtte indrømme at der var noget Dark, han så stærk ud. Chiyo rejste sig og børstede sin numse lidt da timen var slut, hun gik langsomt mod indgangen efter sine veninder.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: En solrig dag...

Indlæg  Admin on Ons jun 30, 2010 9:39 pm

Niwa rødmede da han lage mærke til at stort set hver eneste pige i klassen vinkede til Dark. Dark grinte og sagde noget til sine klasse kammerater som forsatte. Niwa kunne ikke undgå at ligge mærke til Usagi-chan da hun rejste sig op. Han rejste sig stille og havde mest lyst til at skynde sig ind, og undgå Dark. Han havde ikke mødt ham på denne skole endnu. Men Niwa blev stille stående og Dark kom hen i mod ham. "Hej Niwa." sagde Dark og smilte til Niwa og rodede ham i håret. "Hej Dark." sagde Niwa. Niwa havde længe kaldt Dark for Mousy-san og Dark-san, men Dark havde sagt at hans navn kun var Dark. Flere piger begyndte at gå langsomere og begyndte at hviske. Niwa sukkede stille. "Hvad? Kan du stadig ikke lide opmærksomhed?" spurgte Dark grinende og greb fat rundt om Niwas hofter, løftede ham op og svang ham rundt. Niwa rødmede og skubbede til Darks skulder. "Stop det." sagde Niwa, og prøvede at lyde vred.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: En solrig dag...

Indlæg  Pernille on Ons jun 30, 2010 9:58 pm

Chiyo lagde mærke til at flere af pigerne gik langsommere og hviskede, Chiyo valgte selv at stoppe og vendte sig op for at se hvad der var der var. Chiyo så undrende på mens Mousy-san og Niwa-san talte, hun blev virkelig forvirret da hun så Mousy-san løfte Niwa-san op og svang ham rundt. *Kender de hinanden? Familie?* tænkte hun undrende, men var egentlig ikke utrolig nysgerrig. En af hendes veninder tog hårdt i hendes hånd og trak hende med hen til dem ”Niwa-san.. du har da aldrig fortalt os at du var gode venner med Mousy-san” sagde veninden venligt, Chiyo vidste at hun kun talte med Niwa-san fordi han virkede til at kende Mousy-san, og hun havde Chiyo med fordi hun ikke kunne lide at ligge an på fyre uden hun var i nærheden. Chiyo stod og så lidt på Niwa-san, han virkede nu ikke glad *Mon Mousy-san mobber Niwa-san?* tænkte hun og så lidt surt på Mousy-san, men hendes blik faldt hurtigt på hans muskler, hun undrende sig næsten altid over hvor stærke fyrer var, bortset fra Niwa-san.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: En solrig dag...

Indlæg  Admin on Ons jun 30, 2010 10:10 pm

Dark stoppede med at svinge Niwa rundt da nogen snakkede til dem. Men han blev ved med at holde fast i Niwa. "Øhm... Vi har kendte hinanden i nogen år." sagde Niwa stille og så ned på Dark. "Du kan altså godt slippe nu." sagde Niwa til Dark. Dark grinte lidt og slap Niwa. "Niwa og jeg har kendte hinanden siden han begyndte i de yngste klasser." sagde Dark og smilte glad og stilte Niwa foran ham og lage sine arme om hans hals. Niwa var rød i hovedet. Hvis det ikke var fordi de begge to var drenge, ville folk sikkert tror at de var kærester, det var det der fik Niwa til at rødme. "Jeg kender alt til lille Nini." sagde Dark og grinte. Niwa rødmede mere da han kunne se at pigen ved siden af Usagi-chan begyndte at grine. "Jeg sagde du skulle lade hver med at kalde mig det." sagde Niwa surt og så op på Dark. Men Niwa havde vænte sig til Dark. Han var også den eneste Niwa havde fortalt alt, virkelig alt om sig selv. Dark kendte til Niwa når han var hjemme hos familien, og Dark kendte til det miljø Niwa var vokset op i. "Hvad, da vi var små kaldet du mig da for Mouse. Selvom jeg altid har været den højste." sagde Dark og grinte lidt. Dark så på Usagi-chan og hendes veninde. "I går altså i klasse med Niwa?" spurgte han stille og så på dem. Selvom han var 2 klasser over dem, havde han intet i mod hvad andre tænkte.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: En solrig dag...

Indlæg  Pernille on Ons jun 30, 2010 11:52 pm

Chiyo slappede mere af da hun hørte at de havde kendt hinanden længe, så var de måske venner? De virkede mere som kærester.. Chiyo rynkede lidt bryn, Niwa-san havde godt nok sagt at han ikke havde nogen kæreste, men måske var de elskere? Chiyo smilte lidt skævt og så lidt rød i kinderne ned i jorden over sin mærkelige tanke. Da Mousy-san afslørede Niwa-sans kælenavn så hun op på Niwa-san ”Nini?” gentog hun spørgende og smilte stort til Niwa-san, hun havde lyst til at grine men lod vær da hun kunne se hvordan han rødmede over at hendes veninde grinte. Chiyo så op på Mousy-san, han var egentlig temmelig høj, især i forhold til Niwa-san. Chiyo skulle til at svare da veninden hurtigt svarede før hende, hendes veninde talte hurtigt når hun blev nervøs ”Ja.. vi sidder tæt på Niwa-san.. elller Nini” sagde hun og smilte, hun talte stort set kun til Mousy-san. ”Jeg er Tiki Wasami og det her er Chiyo Katsumi Mari Usagi” sagde hun hurtigt og lavede en kort håndgestus mod Chiyo, Chiyo så irriteret på Tiki, ikke nok med at Tiki havde valgt at Chiyo ikke kunne præsentere sig selv men hun havde også brugt alle hendes navne, det hadet Chiyo. ”Goddag.. rart at møde dig personligt” sagde Chiyo og smilte venligt til Mousy-san da Tiki endelig var stoppet med at tale. ”Ja det er rart at møde dig” sagde Tiki med et stort smil og så på Mousy-san, hun ville gerne have hans opmærksomhed. Chiyo så bare på Mousy-sans arme *Gad vide hvor meget han kan løfte?* tænkte hun mens hun rodet sig lidt i håret, Chiyo sukkede ”Nå.. men det var hyggeligt.. nu vil jeg altså have noget at æde” sagde hun lige ud og vendte sig om for at gå, men Tiki greb fat i hende. ”Vent nu lige lidt” sagde hun og så lidt panisk på Chiyo, Tiki kunne ikke lide at være alene med drenge, hun følte sig tryggere hvis Chiyo var der. Tiki snakkede videre i en endeløs strøm af ligegyldigheder mens Chiyo så op i himmelen, det var blevet lidt overskyet ”Gad vide om det kommer til at regne når vi skal have idræt” sagde Chiyo ud i det blå og så ned på Niwa-san, hvis Tiki kunne føre en samtale kun med Mousy-san kunne Chiyo vel også gøre det med Niwa-san. ”Det håber jeg da ikke… så skal det starte før vi går i gang eller kan i bare se igennem vores hvide T-shirts” sagde Chiyo drillende og blinkede til Niwa-san, i det samme ringede klokken. ”Nu er det altså nok Tiki-chan.. jeg fik slet ikke noget at spise.. kom så” sagde Chiyo lettere irriteret og tog venindens hånd og trak hende med sig. ”Farvel Mousy-san! Det var virkelig rart… øhm. Jeg mener..” råbte Tiki til Mousy-san inden hun trak hende indenfor og op i klassen.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: En solrig dag...

Indlæg  Admin on Tors jul 01, 2010 8:11 am

Niwa så lidt på Usagi-chan da hendes kinder blev lidt røde og hun så ned. Hun tænkte vel ikke...? Niwa så op på Dark. Hvorfor skulle han lige være sådan over for ham? Dark kunne være alvorlig, det havde Niwa set, men han holdte vist mest af at pjatte rundt. Niwa så lidt på Usagi-chan og smilte flovt, Nini lød så piget, hvilket bare gjorde Niwa mere flov, når han allerede var så lav. Niwa ville til at sige noget til Usagi-chan veninde da hun sagde hans kældenavn, men Dark trykkede ham lidt tættere ind til sig, så han forblev stille. Niwa kunne alligevel godt se at han bare var en middel for Wasami-chan til at kunne snakke med Dark. Det havde han også oplevet i Juioner High. Dark rettede blikket mod Usagi-chan da Wasami-chan præsenterede hende og han smilte venligt, men også chamerne. Han var en charmetrold. "I lige måde. Det er også ret at møde nogen af Niwas veninder" sagde han og så roligt på Usagi-chan og så derefter på Wasami-chan. Niwa så stille mod jorden, da han kunne se at Usagi-chan bare kiggede på Dark. Det var en af grunde til at han helst ikke ville møde Dark i skole tiden. Hvis pigerne ikke allerede tænkte at han var så lidt dreng som han var, så blev han det når de så ham med Dark. Dark så smilende på Usagi-chan da hun ville til og gå, og var lige ved at give slip på Niwa, da Wasami-chan greb fat i hende, og holdte hende tilbage. Dark så lidt underne på dem, men smilende bare venligt til Wasami-chan mens hun talte i en endeløs strøm, så det var sjældet han fik sagt noget tilbage. Niwa lukkede af, og lyttede endelig ikke efter, men da han hørte Usagi-chans stemme, så han starks op mod himlen. Dark vidste ikke at Niwa var bange for torden, og Niwa ville ikke have han skulle vide det. Niwa så ned på Usagi-chan igen og smilte og rødmede. "Hvad... I piger... Vil da også kunne se gennem vores." prøvede han nervøst tilbage. Han var ikke god til sådan nogen kommentare. Han smilte lidt flovt til hende. Han var glad for at hun ret faktisk talte til ham. "Jeg må også ind." sagde Niwa og gjorde sig fri af Darks arme. Dark vinkede kort efter Usagi-chan og Wasami og greb så fat i Niwas hånd og trak ham hen til sig og bukkede sig ned. "Kan vi mødes efter skole?" spurgte han hviskende. "Det ved du godt jeg ikke kan. Jeg skal lige hjem. Og desuden af 3 års elevere længere dage en 1 års." sagde Niwa og så roligt Dark ind i øjne. "Øv, ville gerne have lidt alene tid med dig." sagde Dark og sukkede. Niwa trak sin hånd fri. "Lad hver med at lyde så pervers." sagde Niwa og grinte lidt. Dark grinte. "Hvad, jeg elsker jo min lille Nini." sagde Dark og gav Niwa et kort og hurtigt kys på kinden. Niwa bakkede og tog sig til kinden og rødmede. Dark gjorde godt nok den slags en gang i mellem, men Niwa vendte sig aldrig til det. "Lad hver med at sige sådan noget, tænkt hvis der var nogen der troede på hvad du sagde." sagde Niwa og vendte sig om og løb mod klassen. Han vinkede kort til Dark og forsvandt ind indefor. Dark smilte og vinkede tilbage til ham. "Men det er sandt." sagde han lavt til sig selv og skyndte sig selv tilbage til klasse. Niwa satte sig på sin plads, og så ud af vinduet. Han håbede virkelig ikke det ville begynde at torden, så var han nød til at gemme sig på toliet og finde på en eller anden lam undskyldning. Måske han bare helt skulle droppe idræt idag, han klarede sig alligevel aldrig godt. De skulle heldigvis have en time før idræt, og måske drev skyerne bare forbi.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: En solrig dag...

Indlæg  Pernille on Tors jul 01, 2010 1:30 pm

Hver gang Niwa-san smilte til Chiyo smilte hun sødt igen, men Chiyo kunne ikke ryste tanken om at Niwa-san og Mousy-san var et par, hvor Niwa-san var pigen og Mousy-san var drengen. Da Mousy-san smilte charmerende til Chiyo gjorde hun det samme til ham, hun var jo en flirt. Chiyo kunne ikke lade vær med at grine da Niwa-san sagde at pigerne også ville kunne se gennem deres T-shirt’er ”Det er rigtigt nok.. det glæder jeg mig til” sagde hun med smil hvorefter hun blinkede til ham igen og rodet ham lidt i håret, selv om Mousy-san virkede som om Niwa-san var hans var Chiyo ikke bange for at gøre sådan nogen ting mod Niwa-san, for hun var ikke bange for Mousy-san. Chiyo elskede den måde Niwa-san rødmede på stort set hver gang hun gav ham opmærksomhed, det var nuttet. Da de kom op i klassen igen satte pigerne sig på sine pladser, Tiki snakkede nonstop om Mousy-san, Chiyo lyttede ikke helt efter.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: En solrig dag...

Indlæg  Admin on Tors jul 01, 2010 7:55 pm

Niwa smilte nervøst da Usagi-chan sagde at hun glæde sig til at se drenges t-shirt våd. Selvom drenge klædte om sammen, var Niwa altid hurtigt færdig, så ingen af drenge fra klassen havde lagt mærke til Niwas muskler. Niwa grinte lidt og slog ud efter Usagi-chans hånd og rødmede mere kraftigt. Det var mærkeligt at få så meget opmærksomhed fra en pige. Dark sagde ikke noget til det, han kunne bare godt lide at holde om Niwa. Niwa holdte hele tiden øje med himlen uden for. Skyerne var begyndte at samle sig, men der var ikke tegn på regn endnu, og det var jo hellere ikke sikret det ville begynde at tordne. Niwa lagde mærke til at der blev snakket om Dark. Det skette tit når en pige havde snakket med ham, netop fordi at Dark netop talte til dem og ikke så dem så dumme små piger. Niwa hørte kort efter hvad Wasami-chan sagde. Noget med at Niwa var så fræk at kalde Dark ved fornavn, mens at Dark stadig kun kaldte ham ved efternavn. Men Niwa kunne godt lide at blive kaldt Niwa, han var ikke så vild med sit fornavn Daisuke, som var så tæt på de japanske ord 'Jeg elsker dig'. Niwa løsrev sig fra himlen uden for da læren kom ind. Hvis det ikke var begyndte at regne før idræts timen, ville den ikke blive aflyst.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: En solrig dag...

Indlæg  Pernille on Tors jul 01, 2010 8:18 pm

Det gik op for Chiyo at hun måske skulle holde op med alle sine bemærkninger og sådan, for måske kunne Niwa-san ikke li det, også selv om hun synes hans reaktion var nuttet, igen slog det ikke Chiyo at andre piger ikke var sådan overfor Niwa-san eller hun selv ikke havde været sådan overfor ham før. Chiyo sukkede til det Tiki sagde med at Niwa var fræk ”Det er vel deres sag… så vidt jeg husker har jeg heller aldrig givet dig lov til at kalde mig Chiyo… eller Kat.. eller Mari eller Mary.. men du gør det alligevel” sagde hun roligt, hun forsvarede vel på en måde Niwa-san, men det gik ikke rigtig op for hende, Tiki blev rød i hovedet da det gik op for hende at Chiyo havde ret. Da læren kom ind stoppede pigerne med at snakke, Chiyo var meget aktiv i timen, det var hun næsten altid, men hun var stadig ikke nr.1 i klassen. Da timen var slut rejste Chiyo sig og så mod himlen, det regnede ikke, ikke endnu i hvert fald. Chiyo tog sin taske og gik med pigerne hen for at klæde om ”var det ikke i dag vi skulle løbe en bestemt rute?” spurgte en af pigerne, de diskuterede det lidt og blev enige om at det vist var det læren havde sagt sidste gang. ”Hey Chiyo-chan.. skal vi løbe sammen?” spurgte en af drengene fra klassen Chiyo lige inden hun gik ind i omklædningsrummet, hun studerede ham lidt ”Hvis du kan følge med så ja” sagde hun med et sødt smil og gik ind, han ville sikkert ikke kunne følge med hende.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: En solrig dag...

Indlæg  Admin on Tors jul 01, 2010 8:24 pm

Niwa smilte lidt da han hørte at Usagi-chan forsvarede ham. Det var mærkeligt, men på en måde også dejligt. Niwa fulgte med i timen som han plejede, men han så flere gange ud af vinduet og lyttede om han kunne høre fjerne brag, men der var intet. Niwa rejste sig stille og flugte efter flokken af drenge som skulle ned og klæde om. De snakkede frem og tilbage om at der hvis var løb idag. *Så kan jeg måske smutte.* tænkte Niwa stille. Niwa hørte kort Usagi-chans stemme, da hun snakkede til en af drenge. Niwa kunne løbe hurtigt, meget hurtigt, så måske han skulle prøve at følge med Usagi-chan, sådan bare for sjov. Han smilte lidt flovt og kløede sig i håret. Det gjorde vel ikke noget, og måske kunne han få overstået løbet hurtigt og komme indendøre. Niwa klædte hurtigt om mens de andre drenge grinte og snakkede. Niwa skyndte sig ud og så mod himlen. Skyerne var mørke og tætte, men den første dråbe var endnu ikke faldet.
avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: En solrig dag...

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 28 1, 2, 3 ... 14 ... 28  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum