Daisuke Niwa

Go down

Daisuke Niwa

Indlæg  Admin on Søn jun 27, 2010 7:24 pm


Fulde navn: Daisuke Niwa. Men han bliver mest kaldt Niwa selvom det er hans efternavn.
Alder: 16 år
Køn: Dreng
Højde: 1.57 cm
Kropsbygning: Niwa er meget lille, og har en lille kropsbygning. Han er ikke særlig bred skuldret eller ser særlig muskuløs ud, men hvis man ser ham uden trøje, kan man tydelig se at han træner meget og har mange muskler.
Klasse: 1.A
Familie status: Niwa har en stor familie. Ude over hans forældre, har han 6 søskende. Hans søskende rækker ser sådan ud: Jun 25 år dreng, Yukio 21 år dreng, Sayuri 20 år pige, Masaki 18 år dreng, Daisuke 16 år dreng, Miyuki 13 år pige, Junko 6 år pige. Niwa har ikke noget særlig godt forhold til nogen i familien, undtagen med Junko.
Bopæl: Niwa bor hjemme. Alle hans søskende bor også hjemme, undtagen hans ældste bror Jun.
Status: Niwa er single, da hans fader ikke mener der er tid til den slags, mange piger mener hellere ikke Niwa er kæreste materiale.
Seksuel interesse: Niwa er til piger, men ikke særlig mange piger er interesseret i ham, da han ikke lige er pigernes tanke om den perfekte kæreste. Men flere drenge synes han ser nyttet ud.
Job: Har han ikke tid til, ellers ville han gerne, han ville gerne kunne tjene sine egne penge, da han nu skal spørg sin far om penge, og forklare hvad de skal bruges til.
Personlighed: Niwa elsker at smile når han er i skole. Han snakker ikke særlig meget om sin familie, men mindre han bliver spurgt. Niwa holder især meget af hans yngste søster Junko, som har det med at hente ham efter skole, sammen med Miyuki, som Niwa ikke har et særlig godt forhold med. Hvis Niwa kommer i kamp, taber han tit, da han ikke bruger sin kampsport i slåskamp, derfor er der ikke mange i skolen der ved at han er så god til at slås. Men når han træner kampsport bliver han en helt anden. Kold og tænker klart. Men Niwa elsker at grine og have det sjovt med andre, men han er ikke den flirtende type, og rødmer kraftigt når piger endelig flirter med ham. Der hjemme er han mere kold, Han smiler næsten aldrig, undtagen til Junko, hans yngste søster.
Historie: Niwas fader er en kendte karate mester og har sin egen dojo, som er gået fra generation til generation. Niwa og alle hans broder er trænet op af deres fader. Både Niwas mor og fader går meget op i de gamle japanske traditioner, så derfor bliver døtrene trænet op til at blive de perfekte hustruer, hvilken Niwas søster Miyuki ikke er glad for. Niwas fader går meget op i at hans sønner skal blive uddannet godt, og blive direktører eller andre højt stillede stillingerne, mens hans døtre skal giftets væk til godt uddannede mand. Derfor bliver ingen af pigerne trænet, og Niwas fader mener det bringer udheld at bringe en pige med ind i dojo'en når der trænes, ikke en gang Niwas mor må kommer der ind under træning. Niwa som den yngste søn skal overtage dojo’en efter hans fader, derfor skal han komme lige hjem hver dag efter skole og træne hårdt. Niwa har intet ønske om at overtage dojo’en, men han ved hvordan hans fader ville tage det, hvis han sagde sine tanker højt, om at blive kunster. Niwas far er allerede skuffet over ham, da Niwa er lille af vækst, i forhold til Niwas ældre broder. Niwas fader havde været stolt da han lige have set ham, da han blev født med rødt hår og røde øjne, hvilket passede til dojo'ens dyr, ræven, men som tiden gik, forsvandt denne stolthed. Fordi Niwas fader ikke bare giver dojo’en til en af andre Niwas broder, som Masaki som er bedre end Niwa i kampsport, er fordi at Niwas fader selv var den yngste i hans søskende række, og det var Niwas bedstefar også, og hans far før det og så videre, sådan er traditionen, fra generation til generation. Ingen fra skolen ved at Niwa skal over tage hans fars dojo, det er kun Niwas familie der ved det.
Skoleuniform: Niwas skoleuniform sidder perfekt.
Kropsudsmykning: Niwa har ingen tatoveringer eller piercinger. Han vil få en når han bliver mester af hans faders dojo, og viser sig værdig til at bære den. Den vil komme til at blive en ræv. Dens hoved vil kommer til at starte ved hans højer skulder og mens dens krop bevægge sig til venstre ned over hans bryst, løbe hen over hans side og halen vil slutte ved hans læn. Det er hans families åndedyr.
Ryger: Nej, hvis hans forældre fandt ud af det, ville han blive slået ihjel.
Andet: Niwa holder af at gå i løst tøj når han for mulighed for det. Niwa er god til at tegne, og holde meget af det, håber også at han måske en dag kan få et af hans maleriger udskilt. Niwa har også lært sig selv at spille guitar, men han øver sig endnu. Niwa er utrolige god til kampsport, og kunne derfor klare sig perfekt igennem idrætstimerne, det gør han bare ikke. Niwa har også en svaghed, han er bange for torden. Han har altid været det, men hans familie ved ikke at han stadig er det. Når det begynder at torden går han hen for sig selv, det er ikke noget han er stolt af.
Klubber: Har han ikke tid til, da han skal vende hjem hver dag lige efter skole for at træne. Men hvis han kunne, ville han gerne være medlem af kunstklubben.

Nogen andre gode billed af Niwa:

avatar
Admin
Admin

Antal indlæg : 2539
Join date : 01/04/10
Age : 28

Vis brugerens profil http://miststale.nice-forum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum