Aki Nori-Sora Kohaku

Go down

Aki Nori-Sora Kohaku

Indlæg  Pernille on Lør jun 19, 2010 7:34 pm


Personerne på billedet er begge Aki.
Fulde navn: Aki Nori-Sora Kohaku. Hvis folk spørger ham om hans navn når han er forklædt som pige svare han Aki Kohaku. Men hvis de spørger om hans navn når han er dreng svare han enten Nori eller Sora Kohaku, han lader ofte selv folk vælge hvilke af de to de vil kalde ham. Han bruger ikke det samme fornavn når han er dreng for ikke at skabe alt for mange direkte forbindelser mellem hans to personer, selvom Aki jo er hans rigtige fornavn. Aki er heller ikke særlig glad for sit navn da hans mor har gjort det klart hvorfor han har fået det, det er fordi alle navnen er unisex navne der bruges om smukke ting = feminine ting.
Alder: 16 år gammel
Køn: Dreng, men er forklædt som pige.
Højde: 1.75
Kropsbygning: Aki er ikke bredskuldret eller særlig muskuløs, i hvert fald ikke så det er noget der ses. Ligesom mange andre piger går Aki nogen gang med den øverste knap af sin uniform åben, men ikke for ofte, da det afsløre for meget af det bryst han i realiteten ikke har, men vha. indlæg har han en stor B- skål. Resten af Akis kropsbygning er slank og hans hofter er der ikke noget ud over det sædvanlige ved, så hans kropsbygning er lidt feminin. Akis kæbelinje er dog ved at blive lidt mere tydelige.
Klasse: 1.B
Familie status: Akis far stak af inden han blev født, derfor har Aki nu kun sin mandehadende kolde mor og sin venlige mormor tilbage.
Bopæl: Han bor sammen med sin mor, som kun er hjemme engang pga. hendes arbejde som meget succesfuld international designer, i en stort og flot villa. Fordi hans mor er begyndt at arbejde mere i udlandet er Akis mormor flyttet ind i huset, så hun bor sammen med Aki.
Status: Af forskellige grund er Aki forblevet singel, lige meget om han kunne lide en pige eller en fyr ville det være svært for ham at komme tæt på personen uden af afsløre noget.
Seksuel interesse: Siden han i virkeligheden er en dreng, er han begyndt at blive interesseret i piger på en anden måde end han har været hidtil. Aki har aldrig rigtig haft en interesse i drenge, selvom de er interesseret i ham. Dvs. han er heteroseksuel.
Job: Aki arbejder, under navnet Sora, i en pladebutik.
Personlighed: Til trods for at Aki spiller det andet køn hver dag er han stadig sig selv, han er sød, rar og han smiler ofte. Aki er en meget hjælpsom person samt meget tålmodig, Aki er til at stole på. Aki er ikke bange for at stille sig op og forsvare nogen, hvis han mener at der er sket noget uretfærdigt, bare hans handlinger ikke tiltrækker for meget opmærksomhed, for det får han allerede nok af, af drengene, da han er en flot pige. Selvom folk gerne vil være venner med Aki har han aldrig rigtig haft nogen nære venner, han invitere ikke folk med hjem, men han kan godt give dem sit telefonnummer eller e-mail. Aki holder af at gå rundt og tage billeder eller lytte til musik. Han er en meget venlig og blid person. Som pige spiller han nogle gange lidt genert overfor drenge som han lige har mødt, han er jo en ``pige´´, ellers er han meget udadvendt.
Historie: Akis mor var en international japansk model der forelskede sig i en europære på en af sine rejser. Snart efter deres møde var hun gravid med Aki, men da hun overbragte nyheden til Akis far stak han af sent samme nat og ingen har hørt fra ham siden. Dette knuste morens hjerte og gjorde at hun begyndte at hade mænd. Da Aki blev født var moren meget skuffet over at han var en dreng, desuden hadet hun at se på ham da hans hud var lys, hans hår var brunblond og hans øjne havde en sjælden gul/guld og rødbrun/kobber farve, der kaldes amber, alt sammen noget han havde arvet fra sin far. Akis mor begyndte straks at lede efter pigede træk ved Aki og fandt hans store øjne og blide ansigtstræk, hun besluttede sig for at hun hellere ville have en pige eller intet barn overhovedet. dDerfor voksede Aki op som en pige, blev behandlet som en pige, klædte som en osv. Det lykkedes moren at holde det hemmeligt ved at give Aki strenge ordre om ikke at afsløre noget, ellers kunne han finde en anden mor og et andet sted at bo. Men som Aki blev ældre blev han selv mere og mere bevidst om at han altså ikke var en pige, hvilket har ført til at Aki er en smule køns forvirret. Til at starte med førte det til at Aki skar sig i håndleddene og smadrer spejle i huset, til trods for at han ikke er en aggressiv person. Akis mor begyndte kort tid efter disse hændelser at rejse endnu mere til udlandet, hvilket gjorde Akis mormor meget bekymret, derfor foreslog hun at flytte ind med Aki for at ``holde øje med ham´´. Siden da har Aki fået det bedre da han nu har to værelser, et piget og et drenget, og fordi mormoren ofte sender tjenestefolkene tidligt hjem således Aki kan være en dreng uden at det bliver meldt til hans mor. Da Aki skulle starte på High School bad han sin mor om at få lov til at starte som dreng, men hvis han gjorde det skulle han ikke komme hjem eller regne med at han havde en mor. Aki overvejede at stikke af, men han kunne bare ikke holde til tanken om at forlade sin mormor, så han blev for at starte High School som en pige. Selvom der står dreng på Akis sygesikringsbevis og studenterkort ved lærerne og eleverne ikke noget.
Skoleuniform: Akis skoleuniform er en almindelig pigeuniform, han har nogle gange åbnet den øverste knap, hun løsner nogen gange slipset og hendes strømper er lange, udover dette er hans uniform som den skal være.
Kropsudsmykning: Aki har ingen piercinger eller tatoveringer, men har piercet begge sine øre. Han har ofte noget i det ene øre når han er dreng, men det variere lidt om han som pige går med øreringe.
Ryger: Ikke ryger.
Andet: Som pige bruger Aki altid sminke og bruger en brun paryk der sidder godt fast. Aki har mange kjoler og meget piget tøj der hjemme i sit skab som hans mor har designet til ham. Akis mores store drøm er at Aki følger i hendes model fodspor. Aki er blevet lært hvordan han skal tale, gå og stå osv. som pige. Pga. dette, og det at hans stemme er meget neutral, kan man ikke høre at han rente faktisk er en dreng, med mindre Aki selv vil have at man skal høre det. Som dreng går Aki ofte med en poset hættetrøje og solbriller.
Klubber: Fotoklubben.

Pernille

Antal indlæg : 2521
Join date : 13/05/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum